Szivárogtatással vádolják Harry herceget és Meghant: bármire képesek, hogy jó színben tűnjenek fel

Forrás: AFP/Angela Weiss -
telefonbeszélgetés Harry Meghan Markle Károly
Kiszivárgott a Harry és Károly között zajlott telefonbeszélgetés: azzal vádolják a herceget, hogy tőle érkeztek az információk. 

Kiszivárogtak annak a telefonhívásnak a részletei, amely Harry és apja, Károly között zajlott. A királyt kisebbik fia is felköszöntötte születésnapján, erről a beszélgetésről derültek ki információk, köztük az, hogy Meghan Markle is csatlakozott a híváshoz.

Azt gondolják, Harry és Meghan szivárogtatták ki a Károllyal folytatott telefonbeszélgetésük részleteit Forrás: AFP/Angela Weiss

Arról is beszámoltak, hogy a sussexi gyerekek – Archie (4) és Lilibet (2) – videóüzenetet küldtek nagyapjuknak, amelyben a „Happy Birthday"-t énekelték. Mindent összevetve egy forrás szerint ez „figyelemreméltó változást" jelent a király és a Harryék közötti kapcsolatban. Egy palotai bennfentes azonban azt mondta a Page Sixnek, hogy Harry és Meghan „képmutatók", amiért nem tartották meg maguknak a telefonhívás részleteit:

Harry és Meghan a magánéletük tiszteletben tartásáért harcolnak, amikor az éppen jól esik nekik, de abban a pillanatban, hogy Harry felveszi a telefont és beszél a királlyal, az egyből bekerül az újságokba."

Egy Harryékhez közeli forrás azonban tagadta, hogy a párnak köze lenne a hívás részleteinek kiszivárogtatásához — annak ellenére, hogy tudják, nincs más út számukra, mint a békülés. Az is kiderült, hogy Harry a közeljövőben még hívni fogja Károlyt.

Természetesen Harry jobb kapcsolatot akar kialakítani Károllyal. Végül is ő az apja."

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.