Állítják: Angelina uszította Brad Pitt ellen örökbefogadott gyerekeiket

Forrás: Vogue -
Brad Pitt Maddox Angelina Jolie örökbefogadott gyerek Pax
Az utóbbi időszakban többet is lehetett arról olvasni, hogy Brad Pitt és három nagyobb, örökbefogadott gyereke, 22 éves Maddox, a 19 éves Pax és a 18 éves Zahara elhidegültek egymástól. Velük ellentétben saját biológiai gyermekei, a 18 éves Shiloh, valamint a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne még mindig tartják vele a kapcsolatot. A színész ismerősei arról számoltak be, hogy Pitt szerint ez Angelina Jolie műve, ő uszítja a gyerekeket az apjuk ellen. 

Egy másik forrás szerint ez nem így van, Pitt saját magán kívül senkit sem hibáztathat, Angelinát pedig semmi más nem vezéreli, csak az, hogy gyerekeik a lehető legegészségesebb közegben nőjenek fel.

Nagyobb, örökbefogadott gyerekei teljesen elfordultak Brad Pittől. Forrás: Vogue

Lényeg a lényeg, Maddox nem beszél apjával a 2016-os magánrepülőgépen történt gyermekbántalmazásos incidens óta, amely véget vetett a Jolie-Pitt-házasságnak. Az egyetemista Zahara is drasztikus lépést tett, amikor felvették a népszerű egyetemi szövetségbe, az ünnepségen hangosan kiabálta a nevét, ám a vezetéknevéből elhagyta a Pittet, csak a Jolie hangzott el. A közelmúltban pedig napvilágot láttak azok a képernyőfotók Pax posztjairól, amelyeket még 2020-ban tett közzé, miután Brad Pitt Oscar-díjat kapott a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben nyújtott alakításáért. A posztjában a fiú világklasszis seggfejnek, és szörnyű, megvetendő, aljas embernek nevezte apját.

Pittnek egyébként három örökbefogadott gyerekével nincs kapcsolata, a felügyeleti joga már csak a kiskorú Shiloh-ra, Knoxra és Vivienne-re érvényes, de ez a megállapodás is több időt biztosít Jolie-nak, mint a színésznek. Ő az iskolai szünetekben és némelyik hétvégén tölthet együtt időt velük. A legjobb kapcsolata állítólag Shiloh-val van, olyannyira, hogy a hírek szerint ő megpróbál békét teremteni apja és a többi testvér között.

A hírek szerint egyébként Jolie ezt a láthatást is sokallja, pláne, hogy szeretne elköltözni, de a családnak Amerikában kell maradnia, mivel Pitt itt lakik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.