Meghan Markle munkáért kapkod: mindenhol elutasítják

támogatás együttműködés Harry Meghan Markle munka
Meghan Markle nyitott az új márkák és új cégek felé, hogy bővítse a látókörét  - de állítólag nehezen tudja megvetni a lábát.

Meghan Markle "kétségbeesetten" keresi egy nagy márka támogatását, miközben ő és Harry herceg a további karrierlehetőségeket kutatja - állítja egy királyi szerző.

Számos kommentátor és a párhoz közel álló forrás azt állította, hogy Harry és Meghan most arra törekszenek, hogy újjáépítsék magukat, hogy ne függjenek annyira a királyi imázsuktól. Egy szakértő szerint Meghan különösen egy márkára vetett szemet - de az együttműködés egyelőre nem akar sikerülni a hercegné számára.

Meghan Markle fáradozásait egyelőre nem koronázza siker Forrás: AFP/Angela Weiss

Tom Bower királyi szerző azt mondta: "Meghan hatalmas erőfeszítéseket tett. (...) Szerintem kétségbeesetten keres egy megállapodást egy olyan céggel, mint például a Dior, ám csalódnia kellett, mivel még egyetlen szerződést sem kötött".

A Dior egyik bennfentese azonban elutasította az ötletet, és azt mondta a Telegraphnak: "Sussex hercegnéje nem tárgyal a Diorral. Nem igazak azok az állítások, miszerint a francia divatházzal fog együttműködni" - írja az Express. Meghan és Harry feje nemcsak emiatt fájhat, hanem népszerűségük miatt is: Hollywood legnagyobb veszteseinek tartják őket.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.