Úgy tűnik, Vilmos még most, a bajban sem sem kíváncsi Londonba érkező öccsére, Harryre

Harry herceg, Vilmos herceg
AFP -
III. Károly király betegség Vilmos herceg Károly király Harry herceg
A palota forrásai szerint Harry herceg háromnegyed órát töltött beteg édesapjával, ám a Vilmossal való találkozó valószínűleg elmarad.

Ahogy megírtuk, Harry herceg azonnal repülőre ült, amikor megtudta, édesapja, Károly király daganatos betegséggel küzd. Királyi források szerint 45 percet töltöttek együtt, ám több mint valószínű, hogy Vilmossal nem terveznek talákozót.

Harry herceg, Károly király
Harry 45 percet töltött édesapjával Londonban.
Forrás: AFP

Kiderült az is, hogy Harry, egyedül repült Amerikából Londonba, Meghant, Archie-t és Lilibetet pedig kaliforniai otthonukban hagyta.

Lapinformációk szerint az, hogy Harry ilyen gyorsan a palotába sietett jól jelzi azt a vágyát, hogy békülne a családdal, jólértesültek pedig tudni vélik, hogy testvérével is szívesen találkozna, ha lehetősége adódna rá. Ezt valószínűleg Vilmos elfoglaltsága sem teszik lehetővé, aki előbb windsori kastélyban tart beiktatást, a Londoni Légimentő Szolgálat gáláján vesz részt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.