Kiderült: ez lehet a rákbeteg Katalin hercegné titkos terve

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
gyógyulás katalin hercegné Vilmos herceg költözés
Bennfentesek szerint Katalin és Vilmos az otthonuk, az Adelaide Cottage melletti épület felújításán gondolkozik. Úgy vélik, az Anmer Hall megfelelő lenne ahhoz, hogy a hercegné a legnagyobb nyugalomban gyógyulhasson.

Kiszivárgott, hogy hercegi pár a jelenlegi otthonuk melletti Anmer Hallt is használatba venné, ám azt fel kell újítani és ki kell bővíteni, hogy kényelmesen lakható legyen.  Jólértesültek úgy vélik, hogy bár Vilmos tisztában van azzal, hogy a kiadásait - ahogy a királyi kiadásokat - ellenőrzik, minden meg akar adni beteg feleségének. 

"Senki sem tudta, hogy van egy elég tágas vöröstéglás melléképület, amelyet nem használnak az Adelaide Cottage szomszédságában.Bár jelenleg is lakható, alapos felújításra szorul, ha használni akarják" 

- idézi a Mirror informátorát a Ripost

A brit lap forrásai szerint a költözés létfontosságú lenne ahhoz, hogy - aki videóüzenetben jelentette be, hogy rákkal kezelik - Katalin nyugalomban és elszigetelten gyógyulhasson,  az Anmer Hall pedig ideális választás lenne. 

Vilmos és családja II. Erzsébet halála után döntött úgy, hogy kiköltöznek a londoni Kensington-palotából, és a windsori birtokon lévő Adelaide Cottage-ban alakítanak ki otthont maguknak, ahol azonban szigorú szabályok szerint kell élniük. A ház ugyanis műemlék, ami azt jelenti, hogy ha bármilyen átalakítást akarnak végezni az ingatlanon, akkor mindenhez külön engedélyt kell kérniük, még az olyan egyszerű dolgokhoz is, mint egy ablak cseréje

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.