Vilmos herceg és Katalin békülne, de Harrynek és Meghannek feltételei vannak

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Getty Images - Max Mumby/Indigo
brit királyi család békülés katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Meghan Markle feltételhez kötötte a békülést Vilmosékkal - állítja egy királyi szakértő.

A walesi hercegi pár állítólag erőfeszítéseket tett arra, hogy rendezze kapcsolatát a sussexi hercegnével és herceggel, azaz Harryékkel. Tom Quinn királyi író szerint azonban Meghan még nem áll készen arra, hogy elássa a csatabárdot.

Quinn a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy "Harry szeretné elásni a csatabárdot, de kiáll a felesége mellett, és amíg ő nem érzi úgy, hogy a királyi család kellő kedvességet mutatott - és nem kért alázatosan bocsánatot mindenért -, addig ez nem fog megtörténni". Az udvari író szerint Meghan akadályozza Harryt abban, hogy béketárgyalásokat folytasson Katalinnal és Vilmossal, és ebben a hercegné rákdiagnózisa sem hozott előrelépést.

Harry és Meghan valahol érzi, hogy olajágat kellene nyújtaniuk, de Meghan még mindig nem tudja elengedni a sérelmeit. A betegség gyakran összehozza a harcoló családtagokat, és a Kensington-palotában reménykedtek abban, hogy Katalin diagnózisa is ezt teszi majd

 - mondta a szakértő. Hozzátette, Katalin és Vilmos már tettek lépéseket a békekötés érdekében, arra kérték Harryéket, hogy látogassanak el hozzájuk a gyerekekkel együtt, de Meghan visszautasította ezt.

"Kizárt, hogy Meghan elhozza a gyerekeket az Egyesült Királyságba" - mondta Quinn.

A BBC egykori királyi tudósítója, Jennie Bond korábban azt nyilatkozta, hogy Katalin hercegné sem békülne ki Meghannal, akkor sem, ha maga Markle keresné fel. Az okokról ebben a cikkünkben írtunk. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.