Katalin hercegné gyöngy fülbevalójának rejtett üzenete van: nem véletlenül viselte a hétvégén

Trooping The Colour 2024 Katalin hercegné
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Chris Jackson
szimbólum katalin hercegné gyöngy
Fél éve nem láthatták a britek a walesi hercegnőt, aki azzal örvendeztette meg a rajongóit, hogy mégis megjelent a hétvégi Trooping the Colour rendezvényen. Az eseményen Katalin hercegné gyöngy fülbevalót viselt, amelynek szimbolikus jelentése van.

Hat hónapos távollét után, az idei Trooping the Colour ceremónia előestéjén egy Instagram-poszttal örvendeztette meg a királyi család rajongóit a walesi hercegné, amelyben arról írt, hogy jó úton halad a rák elleni küzdelemben. Katalin hercegné a fotón vidámnak tűnt, laza farmerben és pólóban pózolt, a fülében egy Annoushka gyöngy fülbevalóval. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné gyöngy fülbevalót viselt a hétvégi eseményen is
Forrás: AFP

Másnap, a hivatalos királyi születésnapon a hercegné szintén gyöngyfülbevalót viselt, nem véletlenül. A szerény gyöngy, amelyet korábban a néhai Diana hercegné is imádott, a királyi ékszerek számos kulcsfontosságú darabjában szerepel, és számos kultúrában gyakran hozzák összefüggésbe azzal, hogy szerencsét hoz viselőjének, amire Katalinnak kétségtelenül szüksége lesz a felépülése során. Emellett a gyöngyökre a negatív dolgok pozitívvá alakításának szimbólumaként is tekintenek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.