Jennifer Lawrence szexi dekoltázs Eva Longoria Gwen Stefani Katie Holmes Jessica Biel Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012-ben a világsztárok igazán dögösek voltak. A Life.hu összeállította a legszebb testű hölgyek listáját. Íme az idei év legszexibb sztárjai a teljesség igénye nélkül.

A legszebben karbantartott test: Katie Holmes

Ezt a díjat mi Katie Holmes színésznőnek adjuk. A sztár szinte tündököl, amióta elvált Tom Cruise-tól, és végre az edzéseket is beiktatta a napirendjébe. Katie a legújabb őrületre, a SoulCycle-re esküszik, ami a spinning egy fajtája. Úgy tűnik, neki bevált!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legformásabb lábak: Blake Lively

A pletykafészek sztárja gyakran hord miniruhát. Nagyon jól teszi, hiszen az ő lábait mindenképp érdemes közszemlére tenni. Blake virgácsai izmosak és tónusosak - a kitöréseknek és a guggolásoknak hála hibátlan formában vannak. Nem csoda, ha Ryan Reynolds is lecsapott rájuk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mrs. Kockahas: Gwen Stefani

A No Doubt dögös énekesnője már túl van a negyvenen és két szülésen, mégis övé a legszebb has a sztárvilágban. Gwen mostanában felfüggesztette ugyan az edzést, de a sok koncert és a tánc miatt kétségkívül remek formában van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legkerekebb popsi: Eva Longoria

Beyoncé és a feltűnési viszketegséggel küzdő Kim Kardashian helyett ezt a díjat tőlünk Eva Longoria kapta. A színésző cukormentesen étkezik, és a reggeli edzésekre esküszik, de egészen biztosan a genetikának is köszönheti a kifogástalan popsiját.

Forrás: GQ Mexico
Forrás: GQ Mexico

A legszebb dekoltázs: Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala című film sztárja a saját bevallása szerint soha sem éheztette magát. A fiatal Jennifer a sok sportra és az egészséges életmódra esküszik, és eszébe sincs csontsoványra fogyni. Műmellek helyett a saját kebleivel érdemelte ki a "legszebb dekoltázs" címet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legszebb hát: Jessica Biel

Mrs. Timberlake akár a legstílusosabb sztár is lehetett volna 2012-ben, de a "legszebb hát" díjat is neki ítéljük. Jessica egészségesen él és napi szinten jógázik, ennek köszönheti szálkás, gyönyörűen kidolgozott izmait. Melyik pasinak ne jönne be az ő "hátsó dekoltázsa"?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tönkreteszik bőrünket a kedvenc kozmetikumaink?http://www.life.hu/szepulj/20121217-kozmetikumok-borapolo-szerek-veszelyes-osszetevoi.htmlÍme Magyarország legszebb nője bikinibenhttp://www.life.hu/szepulj/20121218-konkoly-agi-a-miss-universe-hungary-bikiniben-a-las-vegasi.htmlNem elégedett a súlyával a nádszálvékony Anne Hathawayhttp://www.life.hu/szepulj/20121217-nem-elegedett-sulyaval-a-nadszalvekony-anne-hathaway.html5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésrehttp://www.life.hu/szepulj/20121214-5-perces-smink-keso-keloknek-lepesrol-lepesre.htmlSzexi fehérneműk kerekded modellekenhttp://www.life.hu/szepulj/20121212-gok-wan-divattervezo-plus-size-modelleknek-tervez-szexi-fehernemuket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.