Az anyós sem tudott közéjük állni! - Összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynolds

sztárpár színésznő házasság párkapcsolat színész szerelem Blake Lively sztár Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év randevúzás után, vasárnap Dél-Karolinában, Charlestonban kimondta a boldogító igent Blake Lively és Ryan Reynolds. A fiatalok, akik a kezdetektől nagyon keveset nyilatkoznak a magánéletükről, szűk családi körben, meghitt hangulatban esküdtek örök hűséget egymásnak.

Blake és Ryan a Zöld lámpás című film forgatása során habarodott egymásba. Sejteni lehetett, hogy kapcsolatuk komoly, hiszen közösen vásároltak lakást New Yorkban, együtt jártak edzeni, sőt szívesen töltöttek időt egymás családjának körében is. Igaz, felröppent az a hír is, hogy Blake berágott az anyósjelöltjére. Ryan Reynolds anyja korábban nem rejtette véka alá, hogy fia szerinte jobbat érdemel a szőkeségnél, de ha már így alakult, elfogadja a helyzetet.

AFP
AFP

Charleston lakói már napokkal az esemény előtt sejtették, hogy készül valami, hiszen nem csupán a két sztár, hanem hozzátartozóik is feltűntek a város több népszerű éttermében. Blake Lively édesanyja többek közt Bette Midlerrel is vacsorázott. A vasárnapi esküvőt a Boone Hall ültetvényen tartották, a ceremóniára pedig egy az ültetvényen felállított fehér sátorban került sor. Ryan Reynolds nem először lépett az oltár elé. Scarlett Johanssonnal való házassága két évig tartott. A szőke színésznőtől 2010-ben vált el. Blake Lively még nem volt férjnél, annak ellenére, hogy sokáig járt Gossip Girl-beli partnerével, Penn Badgley-vel.

Botrány az egykori sztárpárnál - A modell a házasságuk alatt is megcsalta énekes férjéthttp://www.life.hu/legykepben/20120901-heidi-klum-modell-a-hazassaguk-alatt-is-megcsalta-ferjet-az.htmlMindenkit megleptek! - Összeházasodik a két énekeshttp://www.life.hu/szeress/20120822-avril-lavigne-enekesno-es-chad-kroeger-a-nickelback-frontembere-osszehazasodnak.html5 éve várunk erre! Titokban összeházasodott a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20120820-justin-timberlake-szinesz-enekes-es-jessica-biel-szineszno-titokban-osszehazasodott.htmlTitokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.htmlElőször mesélt házasságáról Rachel Weiszhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120809-rachel-hannah-weisz-oscar-es-golden-globe-dijas-szineszo-eloszor.htmlKimondták az igent! Házasságot kötött a Megasztár szerelmespárjahttp://www.life.hu/szeress/20120810-nagy-adri-enekesno-es-nagy-kristof-bozont-enekes-a-megasztar.htmlVége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.