Kínos! Szalámi alakú lett Nicole Scherzinger mellbimbója

mellbimbó műmellbimbó énekesnő mellbimbó tapasz Nicole Scherzinger Tolvai Renáta díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló mellbimbóval mutatkozott a szépséges Nicole Scherzinger, aki tapasszal igyekezett elfedni saját mellbimbóit. A látvány inkább kínos volt, mint stílusos.

A gyönyörű énekesnő, aki korábban nyolc évig bulimiával küzdött, most nemcsak csodálatos alakjával, hanem a mellbimbójával is felhívta magára a figyelmet. Nicole a Nemzeti Televíziós Díjátadó gálán jelent meg ebben a fekete ruhában, mely alatt szépen kivehető mellbimbótapasza is. Erről a kis kiegészítőről itt írtunk bővebben.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A mellbimbótapasz ma már a mindennapi viselet része a sztárvilágban, hazánkban azonban annyira még nem dívik. Ha például tavaly Tolvai Reni elleste volna ezt külföldi kolléganői stílustippjei közül, sok kellemetlen pillanattól kímélhette volna meg magát. Sajnos, előfordul, hogy még a világsztárok sem alkalmazzák jól ezt a kiegészítőt: Nicole Scherzinger mellbimbói a tapasz miatt fényes szaláminak tűnnek a fekete ruha alatt, néhány hónapja pedig Emma Watson is kilógó tapaszával okozott meglepetést.

Más sztárok is elkövettek már pár divatbakit - Nézegess képeket a balesetekről!



Julia Stiles felszedett pár kilót, mióta nem láttukhttp://www.life.hu/szepulj/20130123-julia-stiles-szineszno-meghizott-miota-nem-lattuk-most-a-the.htmlKesha hazafias öltözetben vallott szerelmet Obamánakhttp://www.life.hu/szepulj/20130122-barack-obama-beiktatasan-kesha-szerelmes-dalt-kuldott-az-usa-elnokenek.htmlSminkbakik a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-sztarok-akiket-ijesztove-tett-a-tulzott-rossz-smink.htmlBritney ruhája nem volt elég méretes melleinekhttp://www.life.hu/szepulj/20130121-britney-spears-enekesno-lenge-ruhajabol-kilogott-a-melle.htmlÚj frizurával lepte meg a világot Michelle Obamahttp://www.life.hu/szepulj/20130121-barack-obama-amerikai-elnok-beiktatasan-michelle-obama-uj-frizuraval-jelent.htmlRépaszínű sztárok - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130118-a-lifehu-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-scarlett-johansson-amanda-peet-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.