Itt az új csodakence: hódít a CC krém!

bőr arckrém arc bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széles körben még csak most kezdték megismerni a BB krémet, máris új csodakrémnek kikiáltott terméket ismerhetünk meg: itt a CC krém!

A BB krémet évek óta ismerik is használják azok, akik a beauty-blogokról tájékozódnak az újdonságokról. A Távol-Keletről indult őrület néhány hónapja hazánkat is utolérte. A szépségpiacon egymást követően jelennek meg a különböző márkák BB krémjei, amelyek tökéletes arcbőrt ígérnek. Koreában viszont már új őrület hódít: a CC krémek.

Thinkstock
Thinkstock

A CC az angol color corrective vagy color controll kifejezés rövidítése, amely nagyon nyersen fordítva színkorrigáló krémet jelent. A BB és CC krémek között több különbség is van azon kívül, hogy a b betű előbb van az ábécében. A CC krém a BB krém továbbfejlesztett változata: még jobban táplálja a bőrt és jobb fedést ad az elődjénél. Hidratáló, primer (sminkalap) és alapozó egyben, természetesen véd a napsugárzás káros hatásaitól és a bőrhibák elfedésére is tökéletesen alkalmas - a hírek szerint. Míg a BB krémek nem fedik el a piros foltokat, a pattanásokat, addig a CC krémek erre is alkalmasak. Ráadásul olajmentes készítményként hirdetik őket, és a hírek szerint sokkal lágyabbak, krémesebbek.

Sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokban és a Távol-Keleten kaphatók, így ha nem vállalkozol az online vásárlásra, akkor még várnod kell, mire Európát is meghódítják.

Ez a legundorítóbb, amit a körmöddel művelhetsz! - Elképesztő manikűr kígyóbőrrelhttp://www.life.hu/szepulj/20120806-szepseg-divat-a-kigyobor-koromlakk.htmlA csillogó bőr a vörös szőnyegen sem menő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120629-a-csillogo-bor-a-voros-szonyegen-sem-meno-heti.htmlA diéta csúnyíthatja a bőrt - Így tegyél ellenehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20120603-a-dieta-csunyithatja-a-bort-igy-tegyel-ellene.htmlLegyen véglegesen szőrtelen és bársonyosan sima a bőröd!http://www.life.hu/szepulj/20120502-legyen-veglegesen-szortelen-es-barsonyosan-sima-a-borod-nyerj.html3 szépségcsökkentő bőrbetegség és ellenszerükhttp://www.life.hu/szepulj/20111229-3-szepsegcsokkento-borbetegseg-es-ellenszeruk.htmlEzt edd, hogy a bőrödnek is jó legyenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20111117-teli-borapolas-ezt-edd-hogy-a-borodnek-is-jo-legyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.