szerelmi bánat Sean Penn Scarlett Johansson Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson színésznő nemrég meglepő őszinteséggel vallott a szerelmi életéről.

Scarlett Johansson nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik állandóan a magánéletükről pletykálnak. A szép színésznő azonban igazi férfifaló hírében áll, az utóbbi időben pedig több világsztárral is volt kapcsolata. Scarlett a napokban végre mesélt tavalyi románcáról a nála huszonnégy évvel idősebb Sean Penn-nel: "Igen, töltöttünk együtt kellemes perceket. Nem neveztük nevén a dolgokat, de találkozgattunk, elég sokat. Ő egy igazán figyelemreméltó személyiség..." - mesélte a díva Sean Pennről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Híres szeretője mellett a színésznő vallott a házasságáról és a válásáról is Ryan Reynolds színésszel. "Mindig próbáltuk védeni a magánéletünket. Nem árultuk el, hol ismerkedtünk meg, és a házasság részleteit sem mondtuk el a sajtónak" - mesélte a szépség. A kapcsolatuk akkor futott zátonyra, amikor Ryan a Zöld lámpás című filmet forgatta ( itt a színész együtt játszott Blake Lively színésznővel, aki azóta a kedvese - a szerk.). "Épp két filmforgatás között álltam, túl sok szabadidőm volt, haszontalannak éreztem magam. És ekkor jött a válás, ami borzalmas volt. Az ember eltervezi, milyen irányban halad az élete, és végül a dolgok teljesen megváltoznak. Szörnyű érzések kavarogtak bennem akkoriban" - tette hozzá a színésznő.

Scarlett mostanában a New York-i kreatív igazgatóval, Nate Naylorral randizik. A férfi ugyan nem híresség, de Scarlett szerint remekül kezeli a paparazzók "zaklatását".

Tipp! A meggyilkolt feleség története képekben! Kattints a galériáért!



Énekesnővel randizik Harry herceghttp://www.life.hu/szeress/20120411-harry-herceg-uj-kedvese-mollie-king.htmlMeddig férfi a férfi? - A pénisz életciklusa (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120410-szex-szerelem-parkapcsolat-a-penisz-eletciklusa.htmlA legendás rockzenésszel kavar a fiatal énekesnő?http://www.life.hu/szeress/20120410-axl-rose-es-lana-del-rey-egyutt-jarnak.htmlSzexkalauz félénk csajoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120405-szex-szerelem-parkapcsolat-felenk-csajok-szexkalauza.htmlRihanna csak kihasználja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/szeress/20120406-rihanna-csak-kihasznalja-ashton-kutchert.htmlVégre megszólalt a színész - Peter Facinelli őszintén vallott válásárólhttp://www.life.hu/szeress/20120405-vegre-megszolalt-a-szinesz-valasarol-meselt-peter-facinelli.htmlJennifer Lopez a pasijával meztelenkedik - Kamerák előtthttp://www.life.hu/szeress/20120406-jennifer-lopez-a-pasijaval-meztelenkedik-kamerak-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.