Brad Pitt válás csalódás Mike Tyson Robin Givens megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mike Tyson, aki legutóbb a nyakán egy rettenetes heggel és nyakmerevítővel jelent meg tolószékben, most élete legbizarabb pillanatáról mesélt. 1988-ban ugyanis egy férfival találta ágyban első feleségét. A csábító nem más volt, mint Brad Pitt.  

Pitt, aki legutóbb éppen bútortervezőnek állt, az életével játszott akkor, amikor 24 évvel ezelőtt viszonyt kezdett Robin Givensszel. A színésznő akkor ugyanis a bokszoló Mike Tyson felesége volt. A szépfiú azonban nem tartott a már akkor is hatalmas termetű Tysontól, és bátran ágyba bújt a nejével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mike és Robin kapcsolata ekkor már menthetetlen volt, a bokszoló épp a válást akarta bejelenteni, ezért ment át akkor este Robinhoz. Arra azonban nem számított, hogy kedvese már a bejelentés előtt továbblépett, méghozzá Brad Pitt-tel. Mike ma már egész biztosan széttépné a felesége ágyában talált ifjú titánt, akkor azonban méltósággal viselte a helyzetét. Tyson jelenleg boldogan él harmadik feleségével Lakiha Spencerrel, de tizennégy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy beszélni tudjon a történtekről. A félrelépő sztárok fiatalkori képeit itt nézheted meg.

A 46 éves nehézsúlyú bajnok legutóbb a Másnaposok című filmben tűnt fel, mely produkció nagy hatással volt rá. Elhatározta, hogy megváltoztatja az életét és többé nem nyúl drogokhoz sem, tudtuk meg a Daily Mailtől.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Lehullt a lepel Demi új szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121130-demi-moore-szerelmerol-vino-schnabelrol-titkok-derultek-ki.htmlA 3 legcikibb szexgyilkos szokáshttp://www.life.hu/szeress/szex/20121130-szex-szerelem-parkapcsolat-a-3-legkinosabb-szexgyilkos-szokas.htmlA sorozat után az életben is együtt jár az álompár?http://www.life.hu/szeress/20121201-jennie-garth-szineszno-es-egykori-kollegaja-luke-perry-szinesz-egyutt.html7 biztos tipp, hogy elcsábítsd a pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-7-biztos-tipp-hogy-elcsabitsd-a-pasit.htmlNicole Kidman férje a szerelemről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20121130-keith-urban-enekes-nicole-kidman-szineszno-ferje-elmondta-az-elete.htmlPasivélemény: "El a kezekkel a húgomtól"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121130-pasivelemeny-el-a-kezekkel-a-hugomtol.htmlZaklat? - 5 lerázós tipp pasik ellenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121129-szex-szerelem-parkapcsolat-5-lerazos-tipp-pasik-ellen-hogyan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.