Brad Pitt Matthew McConaughey Adam Levine People magazin Channing Tatum Johnny Depp Bradley Cooper Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, 2013-ban a Maroon 5 énekese és a The Voice egyik mentora, Adam Levine lett a világ legszexisebb pasija. A zenész a People magazintól kapta ezt az elismerést. De vajon mi van a többi klasszik faszival? Jogosan kaparintotta meg Adam az elismerést? A Life.hu visszautazott egy kicsit az időben.

2013

Az amerikai People magazin minden évben kikiáltja a legszexibb élő sztárt. A magazin szerkesztői idén is így tettek, és Adam Levine-t találták a legszexibbnek. Az énekes a Twitteren így reagált a hírre:

"Wow, én vagyok a legszexibb élő férfi... ez őrület. Korábban én voltam a legrondább élő fiú, most meg a legszexibb élő férfi. Wow. Azt hiszem, a pubertás jól jött".

Forrás: AFP

Minket sem lepett meg különösebben a hír, hiszen imádjuk Adamet. Azzal ugyan nem vagyunk kibékülve, hogy eljegyezte tucatbarátnőjét, Behati Prinsloo-t, de azzal, hogy ő nyerte idén a legszexibb címet, nincs okunk vitázni.

2012

A tavalyi évben nem más, mint Channing Tatum nyert, így idén Adam őt fosztotta meg a képzeletbeli koronától.

Channing Tatum és felesége Jenna Dewan-Tatum Forrás: AFP

nek persze kisebb gondja is nagyobb ennél. Nemrég ugyanis apa lett, így most minden szabad percét szeme fényével, a kis Everlyvel és gyönyörű feleségével, Jennával tölti.

2011

Két évvel ezelőtt az amerikai színészt, Bradley Coopert, a Másnaposok filmek szereplőjét választotta a magazin. Cooper akkor így nyilatkozott: "Nagyon klassz, hogy egy olyan férfi kapta ezt a címet, aki nem úgy néz ki, mint egy modell. Azt hiszem, tisztes eredmény. Van amikor nagyszerűnek érzem magam, máskor meg szörnyűnek." Ha kíváncsi vagy, hol és kikkel nyaralt legutóbb Bradley, kattints ide.

Forrás: AFP

2010

2010-ben Scarlett Johansson exférje, Ryan Reynolds diadalmaskodott. A házasságuknak azóta vége, de Ryan remek ízlésének és sármjának köszönhetően ma már egy újabb gyönyörű, szőke feleség ébred mellette, Blake Lively személyében. Igen, megint irigyek vagyunk.

Forrás: AFP

2009

Nincs abban semmi meglepő, hogy Johnny Depp volt a tuti befutó 2009-ben. A színész akkor épp 25 évvel első filmjének bemutatója után győzedelmeskedett. Legmenőbb karaktereiért kattints ide.

Forrás: AFP

2008

2008 Hugh Jackman éve volt, akinek erejétől, farkasságától és tekintetétől azóta is elgyengülünk. Legutóbb kicsit ránk ijesztett, amikor rákot diagnosztizáltak nála, mostanra azonban megnyugtatott minket, hogy már jól van. Jó egészséget kívánunk neki!

Forrás: AFP

A People magazin 1985 óta megválasztja az év legszexisebb férfi hírességét. Az első ilyen elismerést Mel Gibson kapta, Richard Gere, Johnny Depp és Brad Pitt pedig többször is elnyerték ezt a címet. Mi ebben az összeállításban csak 15 évre tekintünk vissza, íme a lista 1998-ig.

Íme a korábbi nyertesek:

2007: Matt Damon
2006: George Clooney
2005: Matthew McConaughey
2004: Jude Law
2003: Johnny Depp
2002: Ben Affleck
2001: Pierce Brosnan
2000: Brad Pitt
1999: Richard Gere
1998: Harrison Ford

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.