A leghíresebb sztárcsókok

csók párkapcsolat szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a szerelmes tavasz, a Life.hu pedig összegyűjtötte a hírességek legemlékezetesebb csókjeleneteit!

1. Vilmos herceg és Katalin hercegné

Álompár, álomesküvő és álomcsók - az évszázad királyi esküvőjeként is emlegetett szertartást mi más koronázhatta volna meg, mint Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné, született Kate Middleton első hitvesi ölelkezése. Az angol trón második számú örököse és kedvese 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent ország-világ előtt - a tündérmesébe illő ceremóniát és a csókot azóta is irigykedve emlegetjük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee

Nem kevésbé vagyunk irigyek Deborra-Lee Furnessre, mint Kate Middletonra. Bár Hugh Jackman nem herceg, nem vár rá trónszék és főúri pompa, mégiscsak a világ egyik legszexisebb pasija. Deborra-Lee éppen a közelmúltban unta meg, hogy a férjéről azt gondolják, homoszexuális, és a házasságuk csak színjáték. Nos, a csókjukat látva mi nem kételkedünk: egy meleg férfi és "alibi" felesége nem ilyen szenvedélyes puszit váltana.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

3. Halle Berry és Adrian Brody

Bár Halle Berry és Adrian Brody "szerelme" csupán egy pillanatnyi fellángolás volt, csókjukat az egész világ láthatta. A magyar származású sztárt 2003-ban a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjjal jutalmazták A zongorista főszerepéért, és egy színpadi csókkal távozott a díjátadóról. Pedig milyen szép pár lennének.

4. Michelle és Barack Obama

Az amerikai elnök egyáltalán nem tartja rangjához méltatlannak, hogy megcsókolja a feleségét. A nyilvánosság előtt Michelle és Barack Obama váltott már csókot, adott egymásnak puszit, a legszebb és legemlékezetesebb összeborulásuk mégis Obama beiktatási bálján csattant el közöttük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Justin Timberlake és Jessica Biel

Sokáig élt se veled, se nélküled kapcsolatban az énekes és a színésznő, mióta azonban hivatalosan is összekötötték az életüket, minden harmonikusnak tűnik közöttük. Sőt, Justin Timberlake és Jessica Biel egy sportmeccsen is olyan szenvedélyesen csókolózott, hogy ha nincs körülöttük a több ezer szurkoló és a számtalan kamera, talán meg sem állnak az ölelkezésnél. Nincs is szebb a szenvedélyes szerelemnél...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera

A popkirálynő és trónkövetelői egy 2003-as díjátadón adták elő azóta is emlékezetes performanszukat. Britney Spears és Christina Aguilera menyasszonyi ruhában énekelték Madonna Like a Virginjét, majd megjelent a szupersztár is, és mindkét "aráját" szájon csókolta. Madonna egy interjúban azt mondta, hogy bár Britney remekül csókol, még egyszer nem vállalná be a show-t. A díva nem ismétli önmagát.


Rettenetes sztárszülőkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130211-frances-bean-cobain-beyonce-es-mathew-knowles-aaron-carter-eminem.htmlA legkülönösebb sztárbarátságokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130208-jodie-foster-es-mel-gibson-charlie-sheen-es-lindsay-lohan.htmlA sztárvilág legnyitottabb kapcsolataihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130205-rihanna-es-chris-brown-will-es-jada-pinkett-smith-tilda.html5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.