házasság feleség bevallás színész Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besokallt a színész felesége, mert megunta a sok pletykát a férjéről.

Deborra-Lee Furness és a nála 13 évvel fiatalabb Hugh Jackman még 1996-ban házasodott össze, de a mai napig sokan azt hiszik, hogy a Nyomorultak sztárja valójában meleg, és a frigyet csak alibiből kötötték. Pedig korábban még azt is nyilvánosságra hozták, hogy Jackman kosztümjeiben szoktak szexelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Deborra eddig nem törődött a híresztelésekkel, de most már kezd elege lenni. Az egész internet ezzel van tele, és ez egyre jobban idegesíti" - ismerte el a The Hollywood Reporternek adott interjúban Hugh Jackman. Deborrának nem lehet egyszerű dolga, így nem csoda, ha időnként elszakad nála a cérna. A világ egyik legjobb pasija a férje, aki szebbnél szebb színésznőkkel dolgozik együtt, legutóbb például Amanda Seyfrieddel váltott egy elkapkodott csókot, mindezek mellett pedig azt híresztelik a szerelméről, hogy meleg.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!
Ha pedig Hugh Jackmanről néznél meg egy szexi összeállítást, íme a Napi hím oldal!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.