Sztárpárok, akik jól mutatnának együtt

film párkapcsolat mozi szerelem szórakozás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos nincs beleszólásunk a sztárok magánéletébe, de megvan a véleményünk róluk. A Life.hu a tavalyi év legnépszerűbb hírességei közül is összeboronálna néhányat egymással. 

1. Emma Watson és Robert Pattinson

Kedvenc "vegetáriánus" vámpírunk és a varázslólány igazán jól mutatnának együtt, üde színfoltjai lehetnének a sztárvilágnak. A képzeletbeli álompárunk mindkét tagja Nagy-Britanniában nőtt fel, és valószínűleg a vörös szőnyegen kívül is jól kijönnének egymással.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Kristen Stewart és Chace Crawford

Ha már Robert Pattinsonnak új párt találtunk, Kristen Stewartot sem hagyhatjuk parlagon. Szerintünk a barna szépséghez a Gossip Girl szintén sötéthajú sztárja, Chace Crawford passzolna, mind stílusban, mind a külsőségeket tekintve. Talán jobban is, mint a párja botlását megbocsátó Robert - ahogy azt mi is megírtuk annak idején.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Britney Spears és John Mayer

A pophercegnő és Jennifer Aniston exe korban és szakmailag is kiváló kettős lennének. Szerintünk Britney Spears éppúgy izgalmasnak tartaná John Mayert, ahogy John is vonzódhatna Britney-hez. És ha mégis szakítanának, bosszúból szívesen kiteregetnék szexuális életük intim dolgait, amivel még több "örömet" szereznének a pletykákra és bulvárra éhes rajongóknak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Kate Winslet és Jack Black

Bár a Titanic sztárja éppen a közelmúltban kötötte össze életét új férjével, Ned Rocknroll-lal, és nem szeretnénk, ha a szép színésznő máris elválna, de ha mégis, kinéztünk neki egy új pasit. Kate Winslet és Jack Black a Holiday című filmben már játszott szerelmespárt - talán te is láttad a közelmúltban a karácsonyi romantikus vígjátékot -, és alakításuk minket meggyőzött, hogy akár a forgatás után is folytathatták volna a viszonyt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Tippünk: A film előzetesébe itt nézhetsz bele!


5. Cameron Diaz és Owen Wilson

A szőkeségek szerelme szerintünk szép lenne, és milyen gyönyörű szöszke gyermekeik lennének! Úgy tűnik, párkapcsolati téren egyikük sem szerencsés, ha hallgatnának ránk, Owen Wilson biztosan elhívná egy találkára Cameron Diazt. Az álompár ráadásul biztosan sokat nevetne, hiszen mindketten híresek a sztárvilágban fanyar humorukról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Sandra Bullock és Hugh Grant

A válása után állítólag Keanu Reeves vigasztalta barátnőjét mintegy barátilag, szerelem mégsem alakult ki közöttük. Így akár szabad is lehetne a pálya az általunk Sandra Bullock mellé képzelt Hugh Grantnek. A két sztár ráadásul nem is ismeretlen egymás számára, munkakapcsolatuk és barátságuk is töretlen. Drukkolunk, hogy az új évben keresgéljék egymás mellett a boldogságot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Miley Cyrus és Daniel Radcliffe

A Harry Potter sztárjaival még nem végeztünk! Bár Daniel Radcliffe magánéletéről roppant keveset hallani, Miley Cyrus pedig éppen boldog és az esküvőt tervezi, de ez minket nem tántorít el attól, hogy összeboronáljuk a tinisztárokat. Szerintünk cukik, szerintetek?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Jennifer Aniston és Jake Gyllenhaal

Két megtört szív olykor összeforrhat! Jennifer Aniston egykori férjét, Brad Pittet tudta nehezen elfelejteni, Jake Gyllenhaalnak pedig Reese Witherspoon okozott fájdalmat, amikor az szakított vele. Az exek boldogok új párjukkal, de az elhagyott kedvesek is megérdemelnék a szerelmet! Bár Jennifer éppen Justin Theroux-valrendezgeti szerelmi fészkét, de azért Jake simán lehetne a szép és szexi színésznő B terve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.