meztelenkedés botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a laza és kissé nemtörődöm Harry herceg ez alkalommal valóban megijedt attól, hogy legutóbb hatalmas szégyent hozott a családjára.

A fiatal brit herceg a múlt héten egy las vegas-i buliban megmutatta formás hátsóját, persze a képek másnap már ott virítottak a magazinok címlapján. Erről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A herceg állítólag annyira megijedt a botránytól, hogy még a Facebbok profilját is törölte. A fiatal fiú a Daily Mail szerint azért döntött így, mert retteg attól, hogy azok a dolgok, amikről korában írt az oldalán, újabb botrányt robbantanak ki. Egy bennfenntes szerint a fiatalabb herceg még sosem volt ennyire maga alatt, és rendkívül szégyelli magát nemcsak a családja, de a világ előtt is.

10 pikáns ötlet nyárvégi romantikázáshozhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120824-utazas-szorakozas-program-10-pikans-otlet-nyarvegi-romantikazashoz.htmlAmikor a férfi legjobb barátja egy plüssmackóhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120824-ted-mozi-szorakozas-amikor-a-ferfi-legjobb-baratja-egy.htmlBarátnő helyett kutyát tart A Bourne-hagyaték sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120824-szerelem-mozi-parkapcsolat-baratno-helyett-kutyat-tart-a-bourne.htmlElájult a színpadon a fiatal operettsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120825-elajult-a-szinpadon-dancs-annamari-az-operett-szinhaz-szinesznoje.htmlKülönleges felvételek - Falatnyi bikiniben a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-bikiniben-pozolt-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi.htmlNégy nyalás Pesten - Különleges ízű fagylaltok nyomábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120823-budapest-es-a-fagylalt-a-legjobb-helyek-ahol-kulonleges-izu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.