Elstartolt a VV6 - Hatan beköltöztek

VV Iza valóvilág VV Charlotte Villa VV Zsolt VV Alexa VV Simon RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este bemutatkozott a ValóVilág első hat szereplője. Amit eddig tudtunk róluk, az is éppen elég sokkoló volt, de most, a képernyő előtt, többször is levert bennünket a víz. Ráadásul abban is biztosak vagyunk, hogy amit ma láttunk, még fokozható.

Miután az Éjjel-Nappal Budapest Lalija pucér testet villantott a villában, Istenes Bence az új szavazási mobilapplikációt magyarázta hosszú percekig. Komolyan, úgy, mintha a ValóVilág potencionális nézői nem fogtak volna még okostelefont a kezükben, akinek meg nincs olyan, az úgysem tud szavazni... Hol vannak már a régi szép SMS-es idők...

Kanos Aureliót ismertük meg először, aki rögtön be is próbálkozott egy tucat lánynál, akik rögtön nemes egyszerűséggel a pi…ba fenébe küldték. Megtudtuk, hogy a fiú edzés után szeret a leginkább szexelni, amit ő csak himi-huminak nevez. Intelligenciáját és az illemet – saját bevallása szerint – édesapjától „tanulta”. Ez ahhoz képest elég merész kijelentés, hogy korábban arról beszélt, fogadásból nézőközönség előtt tette megáévá barátnőjét.Anyám 16 évesen elhagyott minket, tisztelem, becsülöm” – tette hozzá.

Aureliót rögtön überelte „érzékeny” Alexa, aki hatalmas ordítással debütált a stúdióban, majd kijelentette, "facér, aki oda van a fa.ért"… A mondatait kísérő kritikán aluli röhögésébe a tévé előtt is beleborzongtunk, és amikor már azt hittük, nincs lejjebb, elénekelte saját imidzsdalát is. Erre nincsenek szavak.


Charlotte vallomást tett: egész életében arra várt,hogy bekerüljön a ValóVilágba, ám amíg ez a nap bekövetkezett sem pocsékolta az idejét, dj-zett és ötszázig számolta a partnereit, és ha férfiakról van szó, ő bizony nem válogat. Kijelentette, bevállalja az összes benti pasit. „Nincsenek lánmybarátaim, mert lefeküdtem a pasijukkal. Többre tartom a jó szexet, mint a barátokat” – summázta életfilozófiáját a lány, akiről kiderítettük, hogy mit is csinál valójában.


Csodabogár Simon, a falu villa bolondja, úgy produkálta magát, hogy az kifejezetten fájt. Az egykori orvostanhallgató srác nem egyedül érkezett a stúdióban, valamit húzott maga után, amit - ha jól értettük – Dr. Archibald Lecternek nevez. Arról is beszélt, hogy sokak szerint gyógykezelésre szorul, nyulat tart, sörrel most hajat és lábujjkörömhossz-bajnok akar lenni. Mintha egy kicsit coming outolt is volna is, de ez nem biztos.


A legkevésbé fárasztó talán, Zsolt, a macsó bemutatkozása volt, de lehet, hogy a műsor végefelé szellemi fakírrá váltunk. Barátnője van, de azt nem ígéri, hogy kibírja bent szex nélkül.

A széplány Iza teljesen kiakadt, amikor Istenes Bence és a stáb beállított az otthonába közölni a jó hírt, hogy bekerült a műsorba. „Nincs meghúzva a szemöldököm” – óbégatott, kapásból lehordta a vendégeit. Aztán zokogott egy sort örömében. Szinte biztos, ő lesz a villa hisztérikája. Modellkedik, amire rém büszke, bulikirálynőnek tartja magát, bár a szórakozóhelyeken többnyire nagyon berúg, amire másnap nem szívesen emlékszik vissza. Vajon a rém ordenáré klipre,amelyben szerepelt, jószívvel gondol?

Tökpucérra vetkőzött Lali a VV-villábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapestjenek-lalija-a-valovilag-villaban-vetkozott-pucerra.htmlTöbb száz pasija volt VV Charlotte-nakhttp://www.life.hu/szeress/20140112-az-rtl-ii-valovilag-6-jatekosa-charlotte-tobb-szaz-pasival-bujt-mar-agyba.htmlEbben a videoklipben szerepelt VV Iza http://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilaganak-izaja-videoklipben-szerepelt.html

A mobilapplikáció gyakorlásaképpen a nézők máris "szimpátiaszavazhattak". Egyelőre Simon, Zsolt és Charlotte vannak az első helyeken, de voksolni mindaddig lehet, amíg minden játékos be nem költözik a villába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.