Rámásztak a ValóVilág lányai a fiúkra – Simon Zsolttal balhézott

VV Józsi VV Iza VV Charlotte VV Zsolt ValóVilág6 VV Alexa VV Simon RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Hát elérkezett a ValóVilág 6 első összefoglalója. A vasárnap éjszaka történéseiről, mint a meztelen zuhanyozás és az első csók, már a műsor holnapjáról értesültünk, ha a szexet is ellövik az első héten, akkor már a fanatikus rajongóknak – ha létezik még olyan - sem nagyon lesz mit várniuk. Nem mellékesen elképzelni sem tudjuk, miről beszélget majd egymásssal hónapokig ez a néhány celeblét után sóvárgó ember, ugyanis az eddigi beköltözők közül nem biztos, hogy valamelyiknek is megüti az IQ-ja a 90-et. Nem gondoltuk, hogy valaha visszasírjuk még Alekoszt vagy Baukó Évát. Pedig de. 

A hétfő esti adás nem okozott nagy meglepetést a szereplők vasárnap esti bemutatkozása után, ugyanazt az ordenáré trágárságot, visítást, röhögést és nyomulást tolták az arcunkba, amit vártunk. Charlotte Zsoltra, Alexa Aurelióra mászott rá, a srácok - akikbe talán mégis szorult némi jóérzés? - pedig nem győztek menekülni előlük. Na, de vegyük sorra.

Az 500 numerás Charlotte kifejette, az ő boldogságához bizony egy jó pasi kell, amelynek ismérvei a kockás has, és a hatalmas intim méret (nem, ő nem így fogalmazott), amelyet minden bizonnyal kinézett Zsoltból, ugyanis legszívesebb már az első este az ágyába cipelte volna. Aurelióra Alexa nyomult, akinek azért egy kelletlen csókot sikerült kipréselnie a magát szexmániásnak tartó villalakóból. Miközben Zsolt és Aurelio a két lányt tárgyalták ki, addig Alexa és Charlotte Izát fúrta, majd beültek egy üveg pezsgővel a jakuzziba. Részegség, közönségesség és a többi, lesz itt még lány a lánnyal is, semmi kétség. A fiúk legalábbis erre tippelnek. Mi is.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Némi kis cirkuszt a futóbolond vagy annak szerepét játszó Simon is kavart, előbb Zsolttal keveredett balhéba, nem, nem írjuk le, miért, inkább Istenes Bencét idézzük, az adás visszanézhető a ValóVilág honlapján. Később úgy tett, mint aki máris távozik a villából. Az egykori orvostanhallgató rájátszik a szerepére, sok, fárasztó és egyelőre uncsi. Ő is.

Zsoltnak egyelőre Iza jön be a legjobban Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Végezetül megérkezett a hetedik beköltöző, a nárcisztikus bunyós Józsi, aki reális önismeretről tett tanúbizonyságot, már ami a szellemi kvalitásait illeti: „Józsi vagyok, annyi eszem sincs mint egy molylepkének”. Bemutatkozásul megemlítette, hogy a nagyszülei nem csupán eltartják, de ki is szolgálják, az ő dolga csupán az, hogy gyúrni járjon, majd izmait nézegesse a tükörben. Végezetül a "harcsáját" emlegette, úgy körülbelül ötször, amire alig várjon, hogy rákapasson már valakit a villában. Charlotte, hajrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.