Németh Kristóf Balogh Edina Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hónapokban a legnépszerűbb hazai sorozat eseményei a való életben is megelevenedtek - a televízióból ismert szerelmi háromszög tagjaira az életben is rájár a rúd.

Nyáron minden Barátok közt-rajongó feszülten várta, hogyan alakul majd a Zsófi-Kinga-Géza szerelmi háromszög élete. A sorozatbeli Zsófi ugyanis - amíg férje börtönben volt - összeszűrte a levet legjobb barátnőjének - Kingának - férjével, és amikor a szerelmi háromszög kitudódott, mindkettőjük házassága tönkrement.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

A három szereplő élete a való életben is legalább akkorát változott az utóbbi hónapokban, mint a kamerák előtt. A sort a Kingát alakító Balogh Edina kezdte: augusztusban ugyanis mindenki döbbenetére a színésznő új férfival az oldalán jelent meg. Edina közel három évig járt jegyben kedvesével, Alexszel, amikor nyáron felbontották az eljegyzésüket. Bár jóban maradtak, Edina egyszer sejtelmesen mégis azt nyilatkozta az RTL Klub műsorában, hogy az okokról nem beszélne, de tény, hogy a sorozat és a való élet igen közel került egymáshoz. "Nem tudtam a munkámban kikapcsolni, hiszen ugyanazt éltem meg itt, mint a magánéletemben." A szőkeség nem búsult sokáig, igen hamar új párra talált Mártha Imre - a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója - személyében, akivel úgy tűnik, azóta is harmonikus kapcsolatban élnek.

Másodikként Kiss Ramóna, a Zsófit alakító színésznő kapcsolata futott zátonyra. Ramóna öt és fél évig volt együtt Tóth Norbert focistával, de kapcsolatuk az utóbbi időben igen nagy próbatételeknek volt kitéve. Míg a színésznőt lefoglalták a Barátok közt forgatásai, egyéb színházi szerepei és esküvőszervezői munkái, addig kedvese Pápára szerződött - és úgy tűnik, a hosszú távkapcsolat nem tett jót a fiataloknak. Rami és Norbi kapcsolatában évek óta szerepet játszott a távolság, de idén már a szerelem sem bizonyult elégnek - kapcsolatuknak októberben vége szakadt. Vajon Ramóna élete is hamarosan rendbe jön, akárcsak Zsófié, aki néhány epizóddal ezelőtt Rómában békült ki megcsalt férjével?

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Alig két héttel ezelőtt került nyilvánosságra a megdöbbentő szakítás híre: Németh Kristófot elhagyta felesége, Niki, így most a Barátok közt Gézája egyedül neveli kisfiát, Lócit. Niki augusztusban Angliába ment nyelvet tanulni, hogy sikeresen vizsgázhasson az egyetemen. Ekkor már menthetetlen volt a pár házassága, és azóta az is kiderült, hogy Niki beleszeretett valaki másba. A szerelmi háromszög tehát Kristófot sem kerülte el. A film és a való élet most kísérteties párhuzamban állnak, hiszen Kristóf/Géza a valóságban és a sorozatban is reménykedik abban, hogy felesége mégis visszatér hozzá.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Eva Longoriát összetörte a váláshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-eva-longoriat-osszetorte-a-valas.htmlNémeth Kristóf belerokkan a válásba?http://www.life.hu/legykepben/20101207-nemeth-kristof-belerokkan-a-valasba.htmlRáraboltak Vastag Tamásrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101207-raraboltak-vastag-tamasra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.