Scarlett Johansson Natalie Portman Javier Bardem Oscar 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálán nemcsak arra kíváncsiak az emberek, hogy kik viszik haza az aranyszobrokat, de ilyenkor az is rendkívül fontos, hogy ki kivel érkezik a díjátadóra, és persze az, hogy ki milyen ruhakölteményt visel.

Voltak, akik természetesen házastársukat hozták el a díjátadóra. Javier Bardem és Penélope Cruz egyhónapos kisbabájukat hagyták otthon erre az estére, hogy kéz a kézben együtt vonulhassak végig a vörös szőnyegen. A 36 éves színésznő már vissza is nyerte várandóssága előtti súlyát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Penélope Cruz és kedvese, Javier Bardem


Annette Bening férjével, Warren Beatty-vel, míg Mark Wahlberg feleségével érkezett. Jeff Bridgest pedig az egész családja elkísérte. A frissen elvált Scarlett Johannson is talált magának partnert erre az estére, ő ügynökével vonult végig a vörös szőnyegen.

Idén is hódítottak a pasztellszínű ruhák, a törtfehér, a halványrózsaszín és a testszínű modellek sem maradhattak el, ennek ellenére azért jócskán akadtak most is, akik bátran viselték az élénk színeket - Sandra Bullock és Anne Hathaway is tűzpirosban pompáztak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sandra Bullock színésznő

A gyermeket váró Natalie Portman ki kellett, hogy ábrándítsa a kritikusokat: egy gyönyörű, lila estélyi ruhát viselt, mely nagyszerűen állt a várandós színésznőnek. "Natalie Portman szerintem példát mutathat a várandós nőknek, csodálatosan néz ki. Akárhányszor találkozunk, mindig egyre szebb és szebb. Imádom ezt a lila ruháját. Szerintem nagyon elegáns benne. Azt gondolom, hogy a fülbevalói is lenyűgözőek" - vallotta a divatszakértő.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.