Válik a TV2 egykori sztárja - Egyedül maradt gyermekeivel Onyutha Judit

TV2 válság párkapcsolat időjárás-jelentés válás csalódás Onyutha Judit gyerekek elhagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly karácsonykor mondták ki házasságukról, hogy vége, majd nem sokkal később beadta a válókeresetet a bíróságra Onyutha Judit és férje.

A TV2 egykori időjósa egyedül a HOT! magazinnak mesélt élete legnagyobb bánatáról. A pilótaként dolgozó férje, akivel több mint tíz éven át élt házasságban - s akitől két gyönyörű gyermeke született - elhagyta őket egy Juditnál fiatalabb nő miatt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A kétgyermekes anyának több mint két évvel ezelőtt szűnt meg a munkája a televíziónál, ezért visszament az eredeti szakmájába dolgozni: egy iskolában tanít németet. Nem volt elég, hogy a karrierje egyik napról a másikra ért véget, még azt is fel kellett dolgoznia, hogy szinte mindent elölről kellett kezdenie: a munkáját és a magánéletét is a nulláról kellett újra felépítenie. Judit egyik közeli ismerőse szerint az egykori időjós sokáig hitt abban, hogy végül minden jóra fordul, s folytatni tudják kapcsolatukat férjével. Ám a szakítás után semmi sem változott. A családi ház körül, a kertben azóta is csak Juditot látják a gyerekekkel. A TV2 egykori sztárja megerősítette ezeket az információkat, és azt is elárulta a magazinnak, hogy valóban folyik a válóper férje és közte, de bízik abban, hogy a jövőben kulturáltan tudják majd nevelni közös gyermekeiket. A HOT! információi szerint ez sikerülhet is, hiszen Judit férje anyagilag továbbra is támogatja családját.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.