botránykönyv elvonókúra menedzser Britney Spears énekesnő túladagolás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears egykori menedzsere, Sam Lufti évek óta perben áll az énekesnővel és a családjával, de most újabb részleteket szivárogtatott ki a botrányos sztár múltjáról.

A férfi perben áll az énekesnővel és családjával, talán ennek is köszönhető, hogy előrukkolt egy könyvvel, amiben leleplezi Britney rejtegetett titkait. Legutóbb azzal állt elő a menedzserből lett szerző, hogy Britney sokáig drogfüggő volt, 2008-as idegösszeomlása előtt pedig túl is adagolta magát - írja a Blikk.

AFP
AFP

"30 szem speedet kapott be, majd fiával elbarikádozta magát a fürdőszobában" - teregette ki az énekesnő szennyesét Lufti. "A drog 36 órán keresztül tartotta ébren, ez idő alatt végig a fürdőszobába zárkózott. Ki kellett hívni a rendőrséget, Britney-t pedig egy idegklinikára vitték."

Az énekesnő azóta már leszokott a kábítószerről, boldog párkapcsolatban él, és nemrég vásárolt magának egy hatalmas luxusvillát is. A karrierje pedig újra kezd fölfelé ívelni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.