Világsztárral fotózkodott Palvin Barbi

modell Hercules (film) fotó filmforgatás Palvin Barbara szupermodell Joseph Fiennes Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legsikeresebb magyar modell a Hercules című film egyik sztárjával, Joseph Fiennesszel állt össze egy kép erejéig.

Hírbe hozták már Justin Bieberrel, megvolt neki Leonardo DiCaprio, Palvin Barbi azonban nem elégedett meg ennyivel. Az egyre sikeresebb magyar modell ezúttal Joseph Fiennesszel pózolt a Herkules című film rendezőjének kamerájába, a kép pedig nem sokkal később már az Instagramon landolt.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Palvin Barbi ezúttal Joseph Fiennesszel pózol a kamerának

A 20 éves szépségnek köztudottan régóta dédelgetett álma, hogy színésznő lehessen. A Magyarországon forgatott hollywoodi szuperprodukció, a Herkules nagyszerű lehetőség Barbi számára: ezúttal nem fehérneműkben bájolog, hanem Tirünsz királynőjének bőrébe bújik. Közben pedig építi filmes kapcsolatait is. Ügyes ez a lány!

Szárnyakat kapott Palvin Barbihttp://www.life.hu/legytrendi/20130925-palvin-barbara-magyar-modell-a-victorias-secret-fotozasan-angyalszarnyakkal-pozol.htmlSP New Yorkban is Palvin Barbival bandázikhttp://www.life.hu/legykepben/20130719-eder-krisztian-sp-magyar-enekes-fotos-palvin-barbi-magyar-topmodellel.htmlSörhasat növesztett Palvin Barbihttp://www.life.hu/legykepben/20130705-palvin-barbi-magyar-modell-egy-pocakkitolos-kepet-poszolt-magarol-a.htmlPalvin Barbi megint felizgatott mindenkithttp://www.life.hu/szepulj/20130628-palvin-barbi-magyar-modell-egy-fehernemus-kepet-rakott-ki-instagram.htmlVilágsztárokkal forgat Vajna Tímeahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-palacsik-timea-andy-vajna-felesege-szerepet-kapott-es-vilagsztarokkal-forgat.htmlVilágsztárokkal bulizott Zimány Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130813-zimany-linda-modell-amerikaban-ismert-emberekkel-bulizott-jane-fondaval-robin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.