Kocsis Korinna zsűri szerelem Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi harmadik helyezett szépségkirálynő, aki élő adásban mondott le a harmadik helyezéshez, a Miss Intercontinental címhez járó koronáról, a hétvégén már a negyedik Anna-bálon mulatott együtt szerelmével.

Korinna fejére 2010-ben került fel az Anna-bál legszebb lányának járó képzeletbeli korona, amit idén egy helyi, balatonfüredi diákány, Sulák Martina nyert el.
„Mióta Anna-bál szépének választottak, minden évben meghívnak a szervezők, aminek én nagy örömmel és tisztelettel teszek eleget. Az idén először én is zsűriztem a bálozó lányokat Horgas Eszter fuvolaművésszel és Kulcsár Edina Magyarország Szépe verseny idei győztesével. Az Anna-bál egy magas színvonalú, komoly tradíciókkal bíró rendezvény, amelynek légköre és stílusa nagyon közel áll hozzám.

Forrás:FB Kocsis Korinna

Lélegzetelállító helyszín, csodás estélyi ruhák felvonulása. Idén ráadásul saját tervezésű ruhában érkeztem, az estélyiruha-kollekcióm egyik csodaszép darabjában. A napsárga, hernyóselyem, légies és könnyed ruha megfelelő választásnak bizonyult a meleg nyári estén. Az elsőbálozók inkább világosabb színű, pezsgő vagy törtfehér színű öltözékben mulattak, míg én ezzel kitűntem a báli forgatagból, igaz, nem is voltam elsőbálozó. Kicsit nosztalgiáztam is, ez annyira más hangulatú rendezvény, mint egy szépségverseny, egy szépségkirálynő-választás. Itt nincsenek különféle körök, ahol a tökéletes alakodat kell megmutatni. Az Anna-bálon a bájosság, az ártatlanság, és az első bálozás a nyerő kombináció" - mesélte a milliós ruhákban mulató Korinna, aki a bálon a párjával mulatott. „Öt éve vagyunk együtt, továbbra is nagy a szerelem köztünk".

Magyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség http://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-csaladjaban-a-szepseg-csaladi-orokseg.htmlKulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huUgrott a Miss World Hungary, Kulcsár Edina esküvőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140721-kulcsar-edina-miss-wordl-hungary-eskuvoje-ugrott.htmlA hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMagyarország Szépe: Hatalmas változáson ment keresztül a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-hatalmas-valtozason-ment-at-magyarorszag-szepe-versenyen.htmlAz ország legszebb lányának választották meg Kulcsár Edinát, aki gyönyörű arcát nem kizárólag a természetnek köszönheti. A korábban több szépségversenyen is felbukkant lány pár éve még egészen más külsővel próbálta megszerezni a legszebbnek járó koronát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.