Nem szenved anyahiányban Lányi Lala kisfia

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya kisfiú Lányi Lala Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lányi Lala és Kondákor Zsófi kisfia, Beni annak ellenére boldog családban nő fel, hogy szülei nem élnek együtt. Tavaly a Kozmix frontembere egy tévéműsor felvételén mesélte el, hogy volt párja ellene hangolja közös gyereküket. Az elmúlt évben szerencsére minden megváltozott, Beni azóta a legnagyobb boldogságban tölti idejét hol édesanyjával, hol pedig édesapjával.

Lányi Lala kisfiának hét évet kellett várnia, hogy külön élő szüleinek sikerüljön megtalálni a kisfiú neveléséhez szükséges összhangot. Úgy, ahogy a koraszülött, majd a szülés közben oxigénhiányos állapotba került kisfiúnak a legjobb.

„Egy hétig nálam van a gyerek, utána egy hétig az édesanyjánál, így neveljük a kisfiunkat. Amikor dönteni kellett, nagyon sokat foglalkoztam a témával, hogy Benit úgy tudjuk nevelni, minél kevesebb hiányt szenvedjen. Tanulmányokat olvastam, hogy más megközelítésben, tőlünk Észak-Nyugatra hogyan csinálják. Ők úgy látják, hogy nem jó, ha a gyerek az egyik szülővel él és ritkán látja a másikat. Jobb, ha nagyjából ugyanannyi időt tölthet mindkét szülőjével, így megkapja az anyai és apai szeretetet is. Ez nálunk is bevált. Nagyon kiegyensúlyozott, nyitott és barátkozós lett az idén elsős fiunk, aki egyedül is szeret lenni. Nyilván néha nagyobb levegőt kellett vennem és emellett emberek is vagyunk, de meg tudtuk oldani, ez döntés kérdése volt. Az volt a legfontosabb, hogy szerettük" - kezdett bele a konszolidált külsőre váltott Lala, aki hétköznapi, de nem túl közeli kapcsolatot ápol gyermeke édesanyja új családjával.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


Néha látom Beni kishúgát, aki tündéri kislány a göndör fürtjeivel. Viszont nagyszülői szinten minden tökéletesen működik, de ahhoz is idő kellett. Ma már hétköznapi módon emelem fel a telefont, hogy Beni másik nagymamájának, Zsófi édesanyjának szóljak, ha egy órára vigyázni kellene a gyerekre. Nem volt ez mindig felhőtlen" – tette hozzá az énekes, aki számára a karácsony sem jelent különösebb gondot.
„Megegyeztünk a gyerek ünnepi láthatásáról, de a hivatalos és írásos formától ez eltérően szokott zajlani. Sokan vagyunk, minden évben máshol tartjuk családban a karácsonyt, az idén pont nálunk a fővárosban, ahol Zsófiék is élnek. Kettesben sohasem maradunk. Az biztos, hogy Benit még az sem zavarná, ugyanis sok esetben, amikor egyedül vagyunk, nem is akarja, hogy valaki csatlakozzon hozzánk, élvezi, úgy, mint régen. A közös élmények a kettesben töltött időkről örökre megmaradnak."

Kondákor Zsófi újra forgathttp://www.life.hu/kult/20140113-kondakor-zsofi-szineszno-visszater-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlÚjra forgat a Jóban Rosszban sorozatában Kondákor Zsófi. Elárulta, olyan sokat járt be a stúdióba a gyermekével is, hogy úgy érzi, mintha el sem ment volna. KultKondákor Zsófi visszatér?http://www.life.hu/bulvar/20140111-szules-utan-ujra-forgat-a-joban-rosszban-sztarja-kondakor-zsofi-allitja-egy-napilap.htmlVisszatért szülés után és már újra forgat a Jóban Rosszban gyönyörű színésznője, Kondákor Zsófi - írja a Blikk.TV + BulvárA Vígszínház színésznője lesz a Jóban Rosszban új szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141121-a-vigszinhaz-szinesznoje-reti-adrienn-lesz-a-joban-rosszban-uj-szereploje.htmlHamarosan Réti Adrienn is csatlakozik a Jóban Rosszban csapatához: a színésznő a börtönből szabadult Alíz szerepét kapta. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.