Kelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa Havas Henrik Szepesi Nikolett önéletrajz Lukács Laci Kelemen Anna Bálint Antónia Keresztes Ildikó Dömsödi Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa nem elégelte meg, hogy néhány éve botrányos szakításával, majd válásával került a címlapokra, és attól sem sokallt be, hogy nemrégiben Lukács Lacival, a Tankcsapda frontemberével hozták - okkal vagy ok nélkül - hírbe. Gondolt egy nagyot, és úgy döntött, könyvet ír, amelyben az eddiginél intimebb részletekkel szórakoztatja hökkenti meg a nagyérdeműt. A könyv egyelőre még nem látott napvilágot, de a Blikk máris közöl belőle részleteket, amelyekből sejthető, hogy az írás fókuszába bántalmazó kapcsolata került.

Ezzel a képpel adott hálat az istennek, hogy végre elvált nő lett Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

A Mokka műsorvezetője fontosnak tartja megemlíteni, hogy tulajdonképpen miért ment hozzá a férfihoz:

"Megfogadtam, hogy ebben a könyvben csakis az igazat mondom, az igaz­sághoz pedig az is hozzátartozik, hogy kizárólag a várandósság miatt házasodtunk össze. Bár fontosak számomra a tradíciók, ma már nem tennék így, hiszen egy rossz házasság még inkább megviselheti a születendő gyermeket" - olvasható (azt azonban egyelőre nem tudjuk, miért maradt mellette hosszú éveken át), majd bizarr részleteket is közöl: "Telefonon beszéltünk, amikor először mondtam neki, hogy szerintem össze kellene házasodnunk, és ezzel ő is egyetértett. Később pedig egy mélygarázsban állva, kissé kétségbeesetten próbáltam jelezni, hogy ha már hamarosan esküvőnk lesz, legalább legyen egy mondat, amivel megkéri a kezem, hogy nőnek érezhessem magam (...). Nem tette meg. Gyűrűt is csak a legutolsó pillanatban választottunk. Az esküvőt megszervezte édesanyám, én beestem egy divattervezőhöz, és kikölcsönöztem az első ruhát, amit rám adott, a helyszínre tartva pedig a Fiumei úti sírkertnél választottam magamnak virágot (...)." - emlékszik vissza Zsuzsa arra a kapcsolatra, amely később féltékenységbe és bántalmazásba torkollott.

Gyerekvágy és belenyugvás Keresztes Ildikó könyvében

Ahogy Demcsák Zsuzsa az életét sokáig megnyomorító házasságáról ír, úgy Keresztes Ildikó is kiírja magából könyvében élete egyik nagy fájdalmát, nevezetesen, hogy nem lehetett gyereke: "Féltem, hogy az emberek szívtelen karrieristának bélyegeznek, holott nem erről volt szó. Hanem arról, hogy egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy gyerekünk is lehetne. Nem tudom, miért. Talán mert kereknek éreztük az életünket így is (...) Amikor már elég érettek lettünk volna hozzá, akkor meg egyszerűen nem jött össze a gyerek."

Forrás: Life.hu

Ildikó azóta azonban elfogadta, hogy gyermek nélkül éli le az életét: "Sok orvosnál jártam és akadt, aki rám támadt, miért akarok ennyi idősen gyermeket. Volt, aki antibiotikumokkal tömött és félrekezelt. Megtettem mindent, amit mondtak, mégsem lettem terhes. Ilyenkor az ember elgondolkodik az életén, én amúgy is abban hiszek, hogy semmi nem történik véletlenül" – magyarázta. Azt pedig, hogy mi mindent adott neki az, hogy papírra vetette életét, Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének mondta el.

Kelemen Anna titkai sem titkok többé

A plasztikceleb a minap sajtótájékoztatón adta hírül, immár belőle is írónő vált. Annácska, A nép szolgálatában - Így szexel a magyar elit címmel dobta piacra önéletírását, és azt sem tagadta egy pillanatig sem, hogy A Nagy Műnek az sem titkolt célja, hogy még több kuncsaftot szerezzen, ugyanis azt is megtudtuk, a jövőben is szexuális szolgáltatásokból óhajtja fenntartani magát.

Celebkönyvek még, amiket nem felejtünk el

Az egyik legnagyobb port kavart önéletírás Szepesi Niki nevéhez fűződik. Az úszónő Én, a szexmániás címmel árulta a portékát, amelyben a csapat egykori masszőrét, Kicsi bácsit szexuális zaklatással vádolja, aki pedig feljelentéssel fenyegette a nőt. Az örökbecsű írás kapcsán azt is megtudtuk, hogy nemi szervről kapta a becenevét Szepesi Niki, akivel a botránykönyv kapcsán Szily Nóra interjút készített.

Dömsödi Gábor Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyve is megért jó néhány cikket a bulvárnak. Az egykori kollégák és barátok egymásnak estek, sőt, Sarka Katának is volt néhány szava a történtekhez. Az a szóbeszéd is járta, hogy Hajdú perrel fenyegetőzik, Dömsödi pedig szemmel láthatóan élvezte a végre ráirányuló médiaérdeklődést. Szily Nórának is szívesen mesélt a mű keletkezésének körülményeiről.

Kislányának, Babikának ajánlotta könyvét Bálint Antónia, amely Dömsödi írásához hasonlóan - a személyes érintettség okán - megint csak nem nélkülözi a Hajdú Péter nőügyeire vonatkozó passzusokat. Ám Toncsi nemcsak Mr. Frizbit és nejét hozta ki a sodrából - aki ezután nemes egyszerűséggel lealkoholistázta egykori szerelmét -, hanem Szandit és Bogdán Csabát is. Nem kevesebbet állított, hogy annak idején gyermeket várt a zenésztől, aki számára csupán szexre kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.