Czutor Zoli VV Simon szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya.

VV Simon, a VV6 kizárt játékosa életébe ismét beköszöntött a „Simonság", ami kiegészült „Szonjasággal". Simon hónapok óta szerelmes! Januárban beszéltünk utoljára vele, akkor még egy műanyaggyárban dolgozott szalag mellett, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait. Akkor még nem is sejtette, hogy hamarosan eltalálja Ámor nyila.
„Végre megtaláltam a másik felemet. Szonjával januárban találkoztunk Budapesten a kedvenc zenekarom koncertjén, ott kezdtünk el beszélgetni. Azóta felpörögtek az események, boldogság költözött az életembe! Szonja pont ugyanolyan csodabogár, mint én. Ő a legkülönlegesebb lány, akivel valaha találkoztam. Elvarázsolt a lénye, a személyisége. Jelenleg Szegeden tanul, a hétköznapokon 220 km választ el minket egymástól, én Debrecenben készülök lediplomázni. Nevettünk nagyokat, hogy mindkettőnktől csak pár méterre található a várost jelző tábla, de akkor sem rövidebb a köztünk lévő távolság. Szerencsére minden hétvégét sikerül együtt töltenünk, hol ide, hol oda utazunk, a fővárosban koncertekre járunk" - lelkendezett Simon, aki félti kapcsolatát a nyilvánosságtól.

Forrás:VV Simon/Facebook

"Szonja édesapja most tudta meg, hogy együtt vagyunk. Féltem ezt a kapcsolatot, egyelőre nagyokat röhögünk az egészen, és próbálunk pozitívan hozzáállni minden felénk irányuló érdeklődéshez. Nem szeretnénk a bulvármédia állandó szereplőjévé válni, pedig van rá esély. Szonja édesapja a Belmondo együttes frontembere, Czutor Zoli. Aki lát bennünket együtt úgy ítéli meg, hogy őszinte a szerelmünk, aranyosak vagyunk. Az elmúlt egy év nekem nagyon keserves volt, sokat bántott a bulvár, a szerencsétlen, idióta, lúzer kategóriába illesztettek be, ezt a címkét ragasztották rám. Pedig én nem érzem annak magamat. Szonját április elején fogom bemutatni a szüleimnek. Mindkettőnk egy-egy kisnyuszi gazdája, őket is hamarosan összeismertetjük" – árulta el Simon, akit az új szerelem inspirál a tanulásban.

Czutor Zoli Forrás: Just Creative

„Tavasszal diplomázom, de még tudok elég időt szánni Szonjára. Az biztos, hogy a diploma után nem a szakmámban fogok elhelyezkedni, több megkeresést kaptam az elmúlt időben, de egyik sem köthető ahhoz, amit tanultam. Egy közös, alternatív zenekart is tervezünk, Szonja+1 néven, amiből biztosan nem lesz Simon -1" - nevetett boldogan Simon, aki a villában viselt csíkos pulóverét is megosztotta szerelmével.

A szerelem elől menekült a villlába

"Simonnak nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, amit nagyon megszenvedett, ezért akart bemenni a villába" – árulta el egy tizedikes diáklány Simonról, amikor a fiú bevonult a luxusbörtönbe.

Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.htmlVV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár--A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.htmlA ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + BulvárOrigoVV Dennisnek megvolt a szexi tanár nénihttp://www.life.hu/bulvar/20150319-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-fiatalkoraban-szexelt-a-tanaraval.htmlDennis olyat tett néhány éve, amiről sok fiú álmodozik az iskolapadban. Becserkészte az egyik tanárnőjét. TV + Bulvár--A milliomos VV-nyertes, Robin visszament pincérnekhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-a-milliomos-vv-nyertese-robin-visszament-pincernek.htmlJóképű, jó kiállású srác a VV7 nyertese, VV Robin, mégsem vágyik modellkarrierre. Hamarosan milliók ütik a markát, ennek ellenére nem ölbe tett kézzel várja a mesés summa érkezését. Visszament korábbi munkahelyére pincérnek.TV + BulvárOrigoVészesen fogy VV Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-egyre-sovanyabb-vv-gigi-az-egykori-villalako.htmlTiszta csont és bőr VV Gigi, aki nem fogyókúrázik, mégis rohamosan fogy.TV + BulvárOrigoHihetetlen! VV Aurelio spórolni kezdetthttp://www.life.hu/bulvar/20150305-hihetetlen-vv-aurelio-sporolni-kezdett-es-nem-kolti-a-penzet.htmlIsmét óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Éva visszatért a természetességhezhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-vv-eva-visszatert-a-termeszetesseghez.htmlBaukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.