Szinetár Dóra miatt mondta le legújabb szerepét Bereczki Zoltán?

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán musical szerep Shrek turné Szinetár Dóra visszalépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán játszotta volna az új szuperprodukció, a Shrek egyik karakterét, miután azonban Szinetár Dóra is szerepet kapott a musicalben, Bereczki visszamondta a szereplést. Vajon miért nem hajlandó feleségével egy színpadon állni?

Kiderült, hogy mégsem Bereczki Zoltán fogja játszani Szamárt a 2016 májusára tervezett Shrek című musicalben. A Blikk kérdésére a színész menedzsere, Ferenczi Orsolya a következőkkel indokolta Bereczki visszalépését: „Valóban tárgyaltunk, de közben kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra, így emiatt végül vissza kellett lépnünk."

A lap azonban tudni véli, hogy a szerep lemondásának igazi oka az, hogy Bereczki szeretné végre teljesen függetleníteni a nevét Szinetár Dóráétól, így a közös produkciókat is kerüli. A színésznő a legújabb hírek szerint egyébként már meg is kapta Fiona szerepét.

Forrás: TV2

Feke Pál lesz Shrek

Shreket Feke Pál, Fionát pedig Szinetár Dóra alakítja majd az Oscar-díjas animációs filmből készült nagy sikerű musical budapesti bemutatóján 2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportarénában – adta hírül szerda reggel az MTI.

„Zoli a szétválásuk óta küzd azért, hogy a Szinetár–Bereczki páros ne csak a magánéletben, de a színpadon is valóban a múlté legyen. Tavaly óta nem vállalnak már közös fellépéseket, ráadásul emellett Zoli a musicalszínészi skatulyából is szeretne kilépni. Persze a Shrek egy olyan nagyszabású produkció, amelyben szívesen részt vett volna, de kizárólag Dóra nélkül. Abba semmiképpen nem akart belemenni, hogy a kétéves munkája fuccsba menjen azzal, hogy megint közösen emlegessék őket volt feleségével, ezért mondta vissza a szerepet" – tudta meg a Blikk a színész környezetéből.

A pár 2012-ben jelentette be a hírt, hogy a házasságuknak vége. Azután sokáig dolgoztak még együtt, nem ment könnyen az elválás. Majd a színész Balin heverte ki a szakítást, és nemrég egy fiatal lánnyal is hírbehozták.

Ha törik, ha szakad, férjhez megy Szinetár Dóra

Nincs csúsztatás az időpontot illetően, hamarosan harmadszorra is kimondja a boldogító igent a szépséges színésznő. Az örömhírt Szinetár Dóra a közösségi oldalán osztotta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.