Elképesztő videó: nézd meg, hogyan játszik a kar nélküli zongorista!

Kína zongora videó játék Got Talent kar amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lui Wei a kínai Got Talent szériájának első győztese. A kar nélküli zongorista már rögtön az első alkalommal elkápráztatta a közönséget és a zsűrit egyaránt.

Lui Wei mindössze 10 éves volt, amikor egy bújócskás játék közben áramütést kapott. A pekingi srác, aki 19 éves kora óta zongorázik, ezután 45 napig feküdt kritikus állapotban, ám miután magához tért, észrevette: elveszítette a karjait. Az első sokk után Lui Wei újrakezdte az életét, a kezeit igénylő tevékenységeket megtanulta a lábával elvégezni – ahogyan zongorázni is. Hihetetlen történetét és előadását az alábbi videóban láthatod:

Már nem kell sokat várni, hiszen idén ősszel itthon is elindul az egész világon nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutató showműsor, a Hungary's Got Talent. A Life.hu ott járt az első válogatón - nézz be a kulisszák mögé ide kattintva!

Schiwert-Takács: Castingban jók vagyunk

A Hungary's Got Talent kreatív felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval beszélt a Life.hu - az exkluzív interjút ide kattintva olvashatod el!

Salma Hayek tücsökevős videóval sokkolhttp://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.htmlA mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit.News--Az akaraterő edzése 7 pontban – könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/drlife/20150422-akaratero-edzese-7-pontban-konnyebb-mint-gondolnad.htmlAz élet számos területén szükség van az akaraterőre – legyen az ellenállás a csábításnak, tudatos lemondás, vagy éppen egy kitűzött cél elérése. Sokan gondolják úgy, hogy az akaraterő olyan, mint egy izom a szervezetben – megfelelő edzéssel erősíthető.Dr. LifeThinkstockElképesztő! Nézd meg, mit rejt a Balaton fenekehttp://www.life.hu/news/20150413-nezd-meg-mit-rejt-a-balaton-feneke-lenyugozo-felvetelek-keszultek-a-balaton-ajarol.htmlLenyűgöző felvételre bukkantunk: a Balaton titokzatos világába nyerhetünk bepillantást a videóból.News--Hihetetlen mozgásművészre akadtunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-hihetetlen-mozgasmuveszre-akadtunk-az-arab-vilagban-is-tarolt-a-got-talent-tehetsegkutato.htmlAz Arab világban is tarolt a Got Talent tehetségkutató. A cuki mozgásművész fiútól a szánk is tátva maradt, nem semmi módon tekergeti az újait és a testét a srác.TV + Bulvár--Ahova csak kevesen merészkednek: elképesztő helyek a nagyvilágbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150414-elkepeszto-helyek-a-nagyvilagban-arab-felsziget-tristan-de-cunha-mawsynram.htmlMinden egyes utazás izgalmas kikapcsolódást jelent, de léteznek a világnak olyan pontjai, ahová nem igazán vágyik egy „átlagturista". Ezzel szemben a kihívásokat kereső kalandorok valószínűleg nem sokat gondolkodnak, mielőtt megvásárolják a repülőjegyet ezekre a különleges helyekre. Olyan tájakat mutatunk, ahova csak kevesen merészkednek. UtazásOrigoHihetetlen! Azt tudtad, hogy Várkonyi Andi delfintréner?http://www.life.hu/bulvar/20150318-varkonyi-andre-a-tv2-hiradosa-par-eve-delfin-trenerkent-is-kiprobalta-magat.htmlA TV2 híradósa közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen éppen delfintanárnak tanul.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.