Zimány Linda vagy nem Zimány Linda: ez itt a kérdés!

Forrás: Instagram/Zimány Linda, Instagram/Dan Bilzerian -
fotó milliomos Dan Bilzerian Zimány Linda póker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig tanakodtunk a Life.hu szerkesztőségében – a szemünket gúvasztva – arról, vajon Lindát látjuk-e a pókermillimos, Dan Bilzerian társaságában pózolni. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek!

Mára szinte biztossá vált, hogy Lindát látni a fotón, de bennünk mégis maradtak kétségek, hiszen, hiába a megszólalásig hasonlító fürdőruha, valahogy mégis más az egyik lány, mint a másik.

Zimány Linda és a kérdéses csoportkép Forrás: Instagram/Zimány Linda, Instagram/Dan Bilzerian

Lehet, hogy ő is elolvasta cikkünket és megtanulta a tökéletes szelfi kivitelezését? Vagy pedig bevetette azokat a trükköket, amelyektől vékonyabbnak látszik, amikor önmagát fotózza? Bármi is legyen a megoldás, most arra kérünk, mondd el a véleményed, szerinted Zimány Linda pózol-e a pókerkirály oldalán vagy sem!

Szerinted Zimány Linda pózol a pókermilliomos oldalán?

Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoSarka Kata kórházba kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-korhazba-kerult-mert-rutinkivizsgalason-jart-volt-aki-nem-ertette.htmlA kommentelők nem értik, miért kellett Sarka Katának kivizsgáláson járnia, ha semmi baja.TV + Bulvár--Őrült rajongók zaklatják az Operettszínház művészeithttp://www.life.hu/bulvar/20150506-orult-rajongok-zaklatjak-az-operettszinhaz-muveszeit-dolhai-attilat-es-peller-karolyt.htmlA színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik.TV + Bulvár--Cinthya Dictatornak régen bejöttek a lányok?http://www.life.hu/bulvar/20150506-cinthya-dictatornak-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetejenek-berki-krisztian-felvetese-szerint-regen.htmlBerki Krisztián Cinthynek szegezte a kérdést, hogy tudna-e „úgy" nézni egy nőre, hiszen azt hallotta, hogy volt ilyen korszaka a lánynak.TV + Bulvár--Bocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-nem-bocsatottak-meg-bochkor-gabornak-a-kommentelok.htmlNem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. TV + Bulvár--Tornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfit a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.