Kis Grófóért megőrülnek a rajongók

Forrás: Pozsonyi Roland -
EFOTT Kis Grófo mulatási
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy emberként üvöltötte egy halom egyetemista a Bulibáró, a Nézését meg a járását és az Olaszosan, dzsigolósan című slágereket az EFOTT fesztiválon. Kis Grófo olyan hangulatot varázsolt a színpadra, hogy még órák múlva is mindenkiben benne volt a mulatási. Mert ez a szó is bekerült a köztudatba Grófónak köszönhetően. 

Kis Grófo már a No roxa áj című számmal is hasított a videómegosztókon, aztán egyszer csak robbant a Bulibáró, és egy csapásra több ezren tudták már fejből a szöveget. A klip megtekintéseinek száma néhány hónap alatt négymillió fölé ugrott. Kis Grófónak már a tavaly őszi koncertjeire is alig lehetett beférni, az idei fesztiválszezonnak pedig az egyik legjobban várt előadója lett.

A Volt Fesztiválon senkit sem zavart, hogy délben, a tűző napon kezdődött a mulatási, rengetegen várták Grófót, aki a Life.hu-nak is nyilatkozott. Az EFOTT-on Kis Grófo érkezése előtt már percekkel tapsolva üvöltött a tömeg. Néhány percre sikerült elérni a mulatós királyt, akit arról kérdeztem, milyen érzés ez a nagy siker.

Nagyon kiabálnak már érted a rajongók, milyen érzés?

Fantasztikus! Hallom, ahogy várják a mulatásit. Hálistennek a Bulibáró című slágerünk rengeteg emberhez eljutott, tetszik nekik. Számomra ez egy csodálatos érzés.

Te magad is egy bulibáró vagy?

Nem, az igazi bulibáró Pixa.

Otthon is csak a mulatós szól, vagy más stílusokat is szeretsz?

Természetesen nemcsak mulatóst hallgatok, sok külföldi számot is nagyon szeretek. A magyar sztárok közül a kedvenceim a Wellhello és Majkáék, imádom őket. Fluorékkal nagyon jóban is vagyok, vendégeskedtem az egyik budapesti koncertjükön is.

Kis Grófo az EFOTT színpadán Forrás: Pozsonyi Roland, EFOTT

A családod mit szól ahhoz, hogy ekkora sikered van?

Támogatnak mindenben. Nem tudnék ekkora sikereket elérni családi támogatás nélkül, és ez nagyon fontos nekem.

A csajok próbálkoznak nálad?

Igen, de azt gondolom, hogy ez az énekesekkel általában megtörténik. De szerencsére kordában tudom őket tartani. Szerintem nemcsak a személyemért szeretnek a rajongók, hanem a zenémért, a dalaimért, szóval nem kell egyből arra gondolni, hogy Kis Grófót megennék a rajongólányok.

Tényleg, a barátaidnak még Laci maradtál vagy nekik is Kis Grófo?

Általában ők is Grófónak hívnak.

Mikor jön végre az új nóta?

Annyian nézték meg a Bulibárót, hogy előfordulhat, hamarosan újra lendületet veszünk, és jön a következő klip.

Berki Krisztián lekerül a TV2 képernyőjéről?http://www.life.hu/sztarok/20150721-berki-krisztian-valoszinuleg-nem-lesz-osztol-a-tv2nel.htmlAz Éden Hotel 3 műsorvezetőjeként láthatták a nézők Berki Krisztiánt a TV2-n. Ősztől viszont valószínűleg nincs helye a csatornánál. TV + Sztárok--Majka az Operettszínházban kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20150721-majka-az-operettszinhazban-kapott-szerepet.htmlA tévés műsorok és koncertjei mellé új munkája lesz Majkának. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDolly állítja: megalázták http://www.life.hu/sztarok/20150721-megbantottak-dollyt-a-puskas-ferenc-stadionban-megrendezett-disco-party-80-elnevezesu-koncerten.htmlMegbántva érezte magát az énekesnő a a Puskás Ferenc stadionban megrendezett Disco Party 80's elnevezésű koncerten.TV + Sztárok--Dukai Regina kocsija megadta magát - A modell lazán megoldotta: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150720-dukai-regina-biciklire-cserelte-az-autojat.htmlNincs is rosszabb annál, ha zsúfolt napunk van, és a tetejében valami még közbe is jön. Regina is így járt, akinek az autója megadta magát a nagy rohanás közepette.TV + SztárokOrigoIlyen, amikor Nádai Anikóék és Iszak Esztiék együtt medencéznekhttp://www.life.hu/sztarok/20150720-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-sztarbarataival-iszak-esztivel-dobrady-akossal-medencezett-a.htmlA várandós sztár már terhessége utolsó heteiben jár, ezért is eshetett neki jól a hűsítő program, amelyhez Iszak Esztiék is csatlakoztak.TV + Sztárok--Várkonyi Andi a Hal a tortán és az Összezárva Friderikusszal műsorokban?http://www.life.hu/sztarok/20150720-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-es-bochkor-gabor-radios-musorvezeto-sztarparadet-rendezett-otthonaban.htmlA sztárvilág jeles képviselőit látta vendégül Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.