Súlyos baleset érte Gérard Depardieu-t - Majdnem meghalt!

film forgatás színész baleset motor Gérard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész az Asterix és Obelix 1999-es forgatásán úszott meg egy motorbalesetet, amiről eddig az egész stáb hallgatott.

A hollywoodi világsztárt már többször kapták ittas vezetésen, és egyszer már a jogosítványát is bevonták. Azonban 16 évvel ezelőtt nem az italfogyasztás okozta majdnem a színész halálát. Az Asterix és Obelix című film rendezője, Claude Zidi a Télé 7 Jours című műsorban mesélt arról az esetről, mikor Depardieu felbukott a motorjával a forgatás kellős közepén, és 20 métert repült, majd fennakadt egy kerítésen - írja a Paris Match.

Gérard Depardieu Forrás: AFP

"Az asszisztensem hívott fel reggel 9 óra környékén, hogy balesetet szenvedett az egyik színész. Azonnal a helyszínre siettem, ahol már Gerard az út mellett feküdt. A bokrok szerencsére felfogták a zuhanását, de az oldala és a térde megsérült. Másfél hónapot csúszott a forgatás, és újra kellett vennünk a jeleneteket" - mesélte a rendező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.