Hamarosan vége Tolvai Reni és Kállay Saunders András szenvedésének

Forrás: facebook/Tolvai Reni -
szenvedés klíma nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bírja tovább a sztárpár a szenvedést, és hamarosan változtatnak a hétköznapjaikon. Remélik, hogy sokkal jobb lesz!

"Három hét múlva szeptember 3-án megyünk nyaralni, Ciprusra, már nagyon várjuk. Már számoljuk a napokat, amik gyorsan repülnek, hisz folyamatosan fellépünk mind a ketten Andrással. Egy hét pihenést sikerült kikönyörögnünk a közös menedzsmenttől, amire nagyon szükségünk van. Andris nagyon szereti a szigeteket, Görögországot, így esett a választás Ciprusra. Már három új fürdőruhát is beszereztem, alig várom, hogy feküdjek a vízben, semmit se csináljak és napozzak. Csak remélni tudom, hogy ott nem fogunk ennyit szenvedni, mint itt a városban" – árulta el Reni, aki nem bírja a meleget, de klimatizált helyiségben sem tud hosszasan tartózkodni.

Forrás: facebook/Tolvai Reni

„Nincs otthon klímánk, és ezt nehezen viseljük, de egyszerűen nem lehet. Adrissal mind a ketten öt perc alatt megfázunk tőle, az arcüregem begyullad, és betegen, fájó torokkal pedig nem lehet estéről estére fellépni és a maximumot nyújtani. Én ráadásul annyira érzékeny vagyok rá, ha beülök egy taxiba muszáj megkérnem, hogy kapcsolják le. Szó szerint végig szenvedjük ezeket a napokat. Étvágyunk sincsen, én csak gyümölcsöt és zöldséget eszem. Rákaptam az uborkás, gyömbéres, citromos koktélra, ami nem csak hűt, de méregtelenít is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.