Különleges ajándékkal lepte meg férjét Vajna Tímea

Forrás: Origo -
meglepetés ajándék Izrael Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, Andy Vajna felesége Tel Avivba utazott, ahol egy kis városnézésre is volt ideje az üzleti ügyei melett. 

Timi Izraelben megkóstolta a helyi ételkülönlegességetek, és strandolt is egy kicsit. Az üzletasszony először a párjával járt az országban, de akkor nyaralni voltak itt, most viszont üzleti út céljából látogatott vissza. A sok munka mellett természetesen szakított időt a helyi nevezetességek megnézésére is, ahol egy igazán különleges szuvenírt vásárolt a férjének. Az egyik árus üvegből készített állatfigurákat, és a csinos feleség úgy gondolta, ez tökéletes ajándék lenne.

"Volt egy nagyon tehetséges üvegfestőművész, aki kis üvegből csinált állatfigurákat, és egy kakadura esett a választásom, ami remélem tetszeni fog Andynek." - mondta Timi. Andy Vajnának már van egy saját rózsakakaduja, mivel a születésnapjára ezt választotta. Az állatot hamar megszerette az egész család.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.