Bódi Sylvi álomszép helyen nyaral

modell öböl Bódi Sylvi Görögország Sziget nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Görögország legszebb szigetének mutatta meg hosszú formás lábait.

Bódi Sylvi lába előtt hever a földi paradicsom, hiszen a Maldív-szigetek után, ismét csodaszép helyen kalandozik. Zakhyntos szigetén található egy lenyűgöző öböl, egy hajóronccsal a partján, ami több ezer turistát vonz évente a szigetre. A modell fogta magát és az öböl fölött mutatta meg, milyen harmonikus, amikor egy gyönyörű táj és egy csodaszép nő találkozik.

Bódi Sylvi Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Sztáranyukák és szakemberek készítik fel Tatár Csillát a gyereknevelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20150916-sztaranyukak-es-szakemberek-keszitik-fel-tatar-csillat-a-gyereknevelesre-es-tanfolyamra-is.htmlTatár Csilla alaposan felkészül az anyaságra és a baba körüli teendőkre. Beiratkozott egy gyermekápolási- és elsősegély tanfolyamra, hogy képben legyen minden olyan dologban, ami a modern kor vívmánya, és amit édesanyjától nem tudna megtanulni. TV + SztárokOrigoKirály Viktor továbbjutott az amerikai The Voice-ban?http://www.life.hu/sztarok/20150916-kiraly-viktor-az-amerikai-voice-musorban-valo-szerepleserol-beszelt.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, Király Viktor az amerikai The Voice-ban próbál szerencsét, az első nyilvánosságra került videó alapján pedig úgy tűnik, a zsűri elégedett volt a szereplésével. Király Viktor az első benyomásairól az MR2 Petőfi Rádióban mesélt - igazán sejtelmesen. TV + SztárokOrigoBulvárrap: "Bangó Margit lánya a volt férje párja"http://www.life.hu/sztarok/20150915-bulvarrap-hegyi-rolival-a-heti-sztarhirekrol.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is úgy elrappeli neked a hét legfontosabb sztárhíreit, hogy semmiről sem maradsz le.TV + SztárokOrigoPalmer Izsák morbid poént tolt a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150915-palmer-izsak-a-tv2-rising-star-enekese-halalhirrel-poenkodott-a-mokkaban.htmlMegfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, amikor az énekes kijelentette, hogy elhunyt a Rising Star egyik énekesnője.TV + Sztárok--Húsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Zimány Linda is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-gaspar-evelin-utan-zimany-linda-is-csodas-ajkakat-villantott.htmlSzeptembert hivatalosan is a húsos ajkak havának választottuk, mivel Gáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a sajátját. Most pedig Zimány Linda is beszállt.TV + Sztárok--Gyönyörű esküvői fotókat poszolt Caramel: Íme a legszebb pillanatok!http://www.life.hu/sztarok/20150914-caramel-eskuvoi-fotokkal-lepte-meg-a-rajongoit-melyeken-egyutt-szerepel-a-csalad.htmlAz énekes és párja, Szilvi kislányuk születésnapjára tervezték az esküvőjüket, de végül néhány órával később jött el a nagy nap. A gyönyörű szertartáson csak a szűk családi kör, és a legközelebbi barátok vettek részt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.