Stohl András:"Szembesülök a saját hazugságaimmal!"

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
sorozat színész Stohl András műsor hazugság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színművész sokáig nem szerepelt egy kereskedelmi csatorna műsorában sem, és mondhatni eltűnt a nyilvánosság elől. Ősszel viszont újra visszatér a képernyőre, elmondása szerint egy igen testhezálló szerepben. 

Novemberben indul a Válótársak című sorozat, melyben András egy balhés férfit alakít, aki nem képes felhagyni a kicsapongó életmódjával. A sztár a néhány évvel ezelőtti balesete óta nem igazán kapott szereplési lehetőséget az RTL Klubtól, most viszont úgy tűnik, fordult a kocka. A színész most azt nyilatkozta, hogy a karaktere által néha szembesült a saját élete hazugságaival is - írja a Hot! magazin.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Ez a figura nem bír a vérével, ezért mókás eljátszani, mert saját magammal, a saját hazugságaimmal is szembesülök általa, hogy milyen, amikor az ember megpróbál valamit letagadni, miközben a család a legfontosabb. Bizony egy-egy mondatnál hallom a saját hangomat, hogy milyen, amikor az ember kegyesen (vagy kegyetlenül) hazudik. Általában ki szoktam dumálni magam a balhés szituációkból" - mesélte a lapnak András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.