Napi sztármagazint vezet januártól Szabó Zsófi

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Szabó Zsófi Story Extra RTL műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétköznaponként jelentkező sztármagazint vezet jövőre Szabó Zsófi! Az RTL Klubon látható Story Extra című műsort január 11-től, a Híradó előtt láthatják majd a nézők.

Az RTL Klubon már januárban vadonatúj műsort láthatnak a nézők. A Story Extra minden hétköznap 17.30-tól jelentkezik Szabó Zsófival és a legfrissebb sztárhírekkel. Az RTL Klubon egyébként nem volt még olyan magazinműsor, ahol fél órában csak és kizárólag sztárhíreket láthattak volna a nézők.

Fotó: Marton Szilvia/Origo


„Régóta vártam erre a feladatra, és nagyon hálás vagyok a csatornának, hogy minden hétköznap képernyőn lehetek. Teljesen testhezállónak érzem ezt a feladatot, hiszen számtalan sztárral találkozom a munkám során, érdekel a divat, a mindennapok pezsgése, így a lifestyle műsorok is közel állnak hozzám” – mondta el Szabó Zsófi, a Story Extra műsorvezetője.

Forró videót küldött rajongóinak Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20151226-jakabos-zsuzsa-szexi-videoja.htmlFürdőruhában, igencsak szexin üzent a gyönyörű úszónő az Instagramon.TV + SztárokOrigoGörög Zita meseszép téli fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20151226-gorog-zita-meseszep-teli-fotot-posztolt.htmlBejgli előtt, bejgli után - írta fotójához Görög Zita a Facebookon. A modell szokásos karácsonyi programjával dolgozza le az ünnepi finomságokat.TV + Sztárok--Ada: "Hónapok óta tudom, hogy vége az RTL-nél"http://www.life.hu/sztarok/20151224-ada-honapok-ota-tudja-hogy-vege-az-rtlnel.htmlAda, az RTL műsorvezetője is búcsúzik a csatornától. Több műsornak lesz vége januártól, köztük az általa vezetett Reflektornak is. Ada már egy ideje tudta, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését, erről mesélt.TV + SztárokOrigoNem is sejtenéd, mekkora Star Wars rajongók a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-magyar-sztarok-a-star-wars-premieren.htmlGondoltad volna, hogy Kis Ramóna titokban nézte meg a Star Warst? Vagy azt, hogy Kocsis Tibor ünneplőbe öltözött a nagy napra, amelyen látható a kultikus film legújabb része? Számos hazai hírességgel beszélgetett a Life.hu riportere a premieren, akik elárulták, miért várják a bemutatót.Tudd meg, melyik sztár fénykardozott kiskorában!TV + SztárokEjha! 150-es IQ-tesztet csinált Fásy Zsülikehttp://www.life.hu/sztarok/20151213-150es-iq-tesztet-csinalt-fasy-zsulike.htmlFásy Zsüliett, Fásy Ádám nagylánya nem csak a színpadon mozog otthonosan, de még az esze is a helyén van.TV + Sztárok--Fekete ikrek: "Szemezgetünk a férfiak között"http://www.life.hu/sztarok/20151213-fekete-ikrek-interju-a-hungarys-got-talent-utan.htmlA Life.hu riportere a Hungary's Got Talent legmeglepőbb versenyzőit, a Fekete ikreket interjúvolta meg a kiesésük után. A lányoktól megszokott furcsa és provokatív válaszok most sem maradtak el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.