84 napra börtönbe kerül, mert zaklatta Lana Del Rey-t

Facebook rendőrség börtön lana del rey énekes zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi körülbelül egy hónapon keresztül üzengetett Twitteren, Facebookon, és Snapchaten az énekesnőnek. Végül a sztár háza előtt kapták el a rendőrök. 

Zachary Benton Self novembertől egészen december közepéig zaklatta Dreyt. Amikor már a házába akart betörni, sikerült lecsapni rá. A számítógépén több ezer tartalmat találtak, ami a hírességgel volt kapcsolatos. A 19 éves fiút 84 nap börtönre, és öt év próbaidőre ítélték - írja a Buzzfeed.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure
Luxuskörnyezetben dolgozik Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160112-debreczeni-zita-modell-fotos-luxuskornyezetben-dolgozik-egy-gyonyoru-muteremben.htmlA modell, aki már profi fotóssá képezte magát, egy gyönyörű stúdióban villogtathatja a vakuját. TV + Sztárok--Botrány! Lindsay Lohant kidobták egy bárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-lindsay-lohan-es-baratai-lekoptek-a-pincert-kidobtak-oket-a-szorakozohelyrol.htmlA színésznő a barátival mulatott egy manhattani szórakozóhelyen, és kicsit soknak bizonyult az elfogyasztott alkohol mennyisége, Lohanék ugyanis kötekedni kezdtek a vendégekkel. A bulinak hamar vége lett. TV + Sztárok--Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”http://www.life.hu/sztarok/20160112-diossy-klari-kihivasnak-erzi-a-ridikul-vezeteset.html"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMetzker Viki falatnyi fürdőruhában csobbant a medencébehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-metzker-viki-dj-falatnyi-furdoruhaban-csobbant-a-medencebe-thaifoldon.htmlA szőke bombázó éppen Thaiföld egyik álomszigetén tengeti az idejét, és egy videóban mutatta meg, hogyan kell tangás popsival a vízbe ugrani. TV + Sztárok--Vastag Csaba világsztárokkal bulizott a Golden Globe-gálán http://www.life.hu/sztarok/20160111-vastag-csaba-es-lady-gaga-kozos-fotoja-igy-bulizott-a-magyar-enekes-los-angelesben.htmlA magyar énekes nemcsak Sylvester Stallone oldalán tűnt fel Los Angelesben, hanem több hollywoodi hírességgel is találkozhatott a tegnap este megrendezett díjátadón. TV + SztárokOrigoHódi Pamela: "Elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160109-a-miami-seaquariumba-latogatott-el-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlA Miami Seaquariumba látogatott el a Berki família. Pamela posztja indulatokat generált a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.