Cinthya Dictator nagyot terpesztett a hóban

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator -
terpesztés Murau-Kreischberg csillag Cinthya Dictator Ausztria tengericsillag síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotóslány síelés közben hócsillaggá változott és megmutatta milyen, amikor széttárt lábakkal és karokkal pózol.

A fotóslány éppen az ausztriai Muarauban síelget, ahol egy hatalmas lejtő után a hóba vetette magát. Cinthya olyan pózt vett fel, mint egy tengericsillag, mivel azonban ő nem a tengerben lubickol, így a hatalmas terpesztését hócsillagnak nevezte el.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator
Damu Roland segélyt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-damu-roland-szinesz-segelyt-kapott-a-szinhazi-dolgozok-szakszervezetetol.htmlA Színházi Dolgozók Szakszervezetétől kért támogatást a színész, amit meg is kapott. TV + Sztárok--Hoppá! Gáspár Evelin luxusverdával villogotthttp://www.life.hu/sztarok/20160115-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-luxusverdaval-villogott-uj-autoja-tenyleg-gyonyoru.htmlGáspár Győző lánya képmegosztó oldalán mutatta meg legújabb csodajárgányát. TV + SztárokOrigoLilu főzés helyett olvasgat a konyhapultonhttp://www.life.hu/sztarok/20160115-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-fozes-helyett-olvasgat-a-konyhapulton.htmlAz RTL Klub műsorvezetője laza szerelésben nézegetett fotóalbumot a konyhapulton - úgy tűnik, a főzéshez nem volt kedve. TV + Sztárok--Shakirát gyalázták egy futballmeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20160114-shakira-enekesnot-gyalaztak-ferje-gerard-pique-futballmeccsen.htmlFocista férje, Gerard Piqué miatt kapott kemény beszólást a világhírű énekesnő. TV + SztárokWolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"http://www.life.hu/sztarok/20160115-wolf-katit-vekony-testalkatara-gyakran-tesznek-megjegyzest.htmlGyakran bántják soványsága miatt Wolf Katit, de ő nem hagyja magát: állítja, hogy soha nem sanyargatta magát, mindig is vékony alkat volt. TV + Sztárok--Tóth Andiból dögös maca letthttp://www.life.hu/sztarok/20160114-toth-andirol-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztes-enekesnojerol-dogos-foto-keszult.htmlAz X-Faktor győztes énekesnőről Debreczeni Zita készített szexi képeket. Úgy tűnik, a kislány gyönyörű nővé érett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.