Állítják: eltűnik a képernyőről Németh Lajos

Forrás: TV2 -
Németh Lajos TV2 meteorológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a 65 éves tévés nyugalmasabb életre vágyik. 

A Bors úgy tudja, hamarosan elbúcsúzik a képernyőtől Németh Lajos. Arról írnak, a meteorológus maga döntött úgy, hogy visszavonul, jelezte, hogy ideje lenne letennie a lantot, ugyanis 18 év állandó tévés készenlét után nyugodtabb életre vágyik. "Ő a TV2 egyik ikonikus arca, nagyon fog hiányozni mindenkinek" – árulta el a napilap informátora, és azt is, hogy már javában keresik Gaál Noémi leendő kollégáját. "A képernyőről biztos eltűnik Németh Lajos, de előfordulhat, hogy a háttérben azért még ténykedik majd. Nem hi­szem, hogy egyik pillanatról a másikra abba tudná hagyni a munkát, mert ez az élete" - mondta el a TV2 egyik munkatársa.

"Az időjárás az életem, és ez örökre így lesz. Tény, hogy betöltöttem már a 65-öt, ilyenkor az ember már nyugalmasabb periódusra vágyik. Itthon és Finnországban is vannak unokáim, szívesen lennék olyan nagypapa, akit bármikor ugrasztani lehet egy jó kis programra. Nem tu­dom, mit hoz a jövő, a jelenben élek" – választolta a híresztelésekre a lapnak Németh Lajos meteorológus.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.