Összeköltözik vőlegényével Szabó Zsófi

Forrás: Instagram / Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi eljegyzés szerelem lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, Szabó Zsófit eljegyezte a kedvese, ráadásul napi munkát kapott az RTL Klubnál. A fiatal pár döntött, lakást keresnek Budapesten. 

"Őt Nyíregyházához köti a családi vállalkozás és a lovak, engem pedig ez a munkám a fővároshoz. Ráadásul mindennap forgatok. Zsolti annyira szeret, hogy miattam felköltözünk Budapestre, ami egy hatalmas áldozat a részéről, de megteszi. Őt minden kapcsolata Nyíregyházához köti, nem lesz könnyű dolga itt. Egyelőre egy megfelelő albérletet kerestünk, de idővel szeretnénk építkezni is" - mondta Szabó Zsófi a Blikknek.

Forrás: Instagram / Szabó Zsófi

Így festett gyerekkorában Kasza Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-igy-festett-gyerekkoraban-kasza-tibor.htmlSztárjaink előszeretettel mutatják meg magukat egy-egy gyerekkori képen, de ha jól emlékszünk, Kasza Tibit még nem láttuk így. Eddig. TV + SztárokOrigoMáris keresik a szereplőket a Big Brotherből és ValóVilágból összegyúrt valóságshow-hozhttp://www.life.hu/sztarok/20160116-maris-keresik-a-szereploket-a-big-brotherbol-es-valovilagbol-osszegyurt-valosagshow-hoz-az-rtl-2re.html Az RTL hatalmas durranásnak szánja a két ismert valóságshow házasításából megszülető harmadik műsort, a szereplőket pedig máris elkezdték keresni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAnne Hathaway kiáll kolléganője, Jennifer Lawrence melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160116-anne-hathaway-kiall-kolleganoje-jennifer-lawrence-mellett.htmlA sajtó csak nem száll le a Golde Globe-gála után egy újságírónak beszóló Jennifer Lawrence-ről. Most Anne Hathaway állt ki kolléganője mellett a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Állítják: eltűnik a képernyőről Németh Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160116-allitjak-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-eltunik-a-kepernyorol.htmlLapinformációk szerint a 65 éves tévés nyugalmasabb életre vágyik. TV + Sztárok--Beveszik Budapestet az X-Men sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160116-james-mcavoy-es-hugh-jackman-budapesten-botlott-egymasba.htmlJames McAvoy és Hugh Jackman a fővárosban futott össze. Érdemes nyitott szemmel járni Budapesten! TV + Sztárok--Szívszorító sorokkal emlékezett Szandi Celine Dion férjérehttp://www.life.hu/sztarok/20160115-szandi-enekesno-szivszorito-sorokkal-emlekezett-celine-dion-ferjere-rene-angelilre.htmlAz énekesnő párhuzamot vont saját és a világhírű énekesnő házassága között és átérezte, milyen hatalmas szomorúság lehet Celine-nek férje elvesztése. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.