Nyári Diana összeköltözés Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna olyan lakótársra lelt, aki minden csibészségben benne van, így együtt borzolhatják a pasik idegeit.

Nemrég mutattuk meg Kiss Ramóna és Nyári Dia közös csücsörítős szelfijét, és most az is kiderült, hogy a két színésznő összebútorozott. Dia tavaly tavasszal szakított akkori párjával, Tóth Marcival és most úgy tűnik, egyelőre nincs új szerelem a láthatáron: kolléganőjével, egy igazi kis szinglilakban kötött ki.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

„A tökéletes lakótárs, aki benne van minden hülyeségben" – írta a kép mellé Rami.

Kikezdett egy női rabtársa Lagzi Lajcsival http://www.life.hu/sztarok/20160127-galambos-lajos-a-frizbi-cimu-musorban-meselte-el-hogy-kikezdett-vele-egy-rabtarsa.htmlGalambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiss Endi: "Elittam az agyamat párszor"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kiss-endi-mar-csak-kortyol-mert-elitta-az-agyat.htmlA Hooligans énekese furcsa szokásába avatta be rajongóit: már csak kortyol, mivel párszor elitta az agyát. TV + Sztárok--Norbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kozeli-ismerose-lophatta-el-schobert-norbi-telefonjat.htmlMint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a Rubint Réka aktképeit is tartalmazó készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. TV + Sztárok--Alexa visszatér az Éjjel-Nappal Budapestbehttp://www.life.hu/sztarok/20160126-enb-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploje-visszater-a-sorozatba.htmlHosszú hetek után ma este visszatér az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplője, Alexa.TV + Sztárok--Madonna halálos fenyegetést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20160126-madonna-enekesno-halalos-fenyegetest-kapott-szerelme-sean-penn-miatt.htmlÁllítólag az énekesnőt volt férje, Sean Penn miatt életveszélyesen megfenyegették. TV + SztárokAFPLajcsi kétszer sírta el magát Hajdú Péter interjúja közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160126-galambos-lajcsi-zenesz-ketszer-sirta-el-magat-hajdu-peter-interjuja-kozben-a-frizbiben.htmlLajcsi a szabadulása után egy nappal exkluzív interjút adott Hajdú Péternek, amiben könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt időszakról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.