"Az agyamat elittam párszor" - Függőségéről vallott Kiss Endi, a Hooligans dobosa

Kiss Endi zenész Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endi sosem volt babonás, de ahogy öregszik, úgy kezdenek kialakulni furcsa szokásai. A Hooligans dobosa túl a negyedik ikszen újabban minden italból ugyanannyi kortyot hajlandó csak inni, bármilyen folyadékról is legyen szó.

Kiss Endiről, a Hooligans dobosáról legutóbb azt írtuk, hogy számára a lányai jelentenek mindent. A vad rockernek a család az első: a próbák után hazasiet, és ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába. Most azonban egy furcsa szokásáról mesélt, és úgy fogalmazott, párszor elitta már az agyát...

Forrás: Red Lemon Media

"Nem a korral jár, hanem az agyamat elittam párszor. Nyolcas a szerencseszámom, ezért ha mondjuk szaunázás közben iszom vizet, akkor mindig nyolcat kortyolok. Pár éve alakult ki nálam ez a fura szokás. Nem nagyon örülök neki, de hagyom" - árulta el Endi a Blikknek.

Életműdíjat kapott a Hooligans

2014-ben kiemelkedő teljesítményéért a Hooligans VIVA Comet-gömböt kapott: a "Magyar Könnyűzenéért" elnevezésű díjat söpörték be. A nyolc aranylemezes és egy platinalemezes együttes ezzel 2004 és 2007 után harmadszor kapott Comet-díjat. Akkor ebből az alkalomból készítettünk velük interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.