Bódi Sylvi szexi dekoltázsától a tengeri csillagok is kifeküdtek

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
modell szexi Bódi Sylvi dekoltázs tengericsillag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a csodás Fülöp-szigeteken tengeti a mindennapjait, ahol nem akármilyen játszótársakra bukkant.

Egyből két tengeri csillag is Bódi Sylvi kezébe akadt a kristálytiszta tengervízben, ő pedig magához kapta őket. A kis csillagok büszkén pózoltak a modell dekoltázsa alatt és szemmel láthatóan jól érezték magukat Sylvi társaságában.

Bódi Sylvi kicsapta a napra tökéletes testét

A modell ismét egy gyönyörű fotót lőtt magáról paradicsomi háttérrel, de így is Sylvi teste viszi a pálmát. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"http://www.life.hu/sztarok/20160224-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-kifakadt-mert-sok-tamadas-erte-a-szajrapuszi-okan-amit.htmlA macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.TV + Sztárok--Liptai Claudia Majka oldalán tündököl majd a TV2 képernyőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-majka-rapper-oldalan-tundokol-majd-a-tv2-kepernyojen.htmlA Nagy Duettben a rapper váltja Tillát és Claudiával együtt vezetik majd a sztárokat megénekeltető műsort. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--A Nagy Duettbe tarthat Hernádi Judithttp://www.life.hu/sztarok/20160224-a-tv2-a-nagy-duetteben-zsuritag-lehet-hernadi-judit-balazs-klari-helyett.htmlNem Balázs Klári lesz az áprilisban kezdődő A Nagy Duett zsűritagja, a csatorna Hernádi Juditot szeretné a helyrére ültetni. Az előbbi nem bánja, hogy így alakult, a színésznő még nem adott választ. TV + Sztárok--Bódi Sylvi rejtett paradicsomban kalandozikhttp://www.life.hu/sztarok/20160223-body-sylvi-ujabb-kepet-posztolt-facebook-oldalara-rejtett-paradicsombol-boracay-szigeterol.htmlSylvi élete csupa öröm, napsütés és mosoly. A modell mostanában csak azzal foglalkozik, ami az igazi szenvedélye, a szörfözés. Most pedig megtalálta erre a legtökéletesebb helyet is. TV + Sztárok--Tilla három gyönyörű dívával bújt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160223-tilla-a-tv2-musorvezetoje-harom-legtutibb-divaval-liptai-claudiaval-toth-gabival-es-toth-veraval.htmlA TV2 műsorvezetője gyönyörű nők gyűrűjében pózolt, így biztos, hogy jó estét tudhat maga mögött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.