Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"

Oscar-díj Arnold Schwarzenegger színész Oscar 2016 videó barátság Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról!
Vasárnap este mindenki abban a hitben volt, hogy a Creed-Apollo fiáért Sylvester Stallone végre megkapja élete első Oscar-díját A legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. Sajnos nem így történt, hiszen Mark Rylance vehette át az aranyszobrocskát. Régi jóbarátja Arnold Schwarzenegger egy rövid videóban adott hangot az elégedetlenségének: "Sly, ne feledd:nem számít ki mit mond, nekem te vagy a legjobb! Te vagy a győztes. Büszke vagyok rád!" - mondta a színész.

Lady Gaga előadása volt az Oscar egyik legerősebb pillanatahttp://www.life.hu/kult/20160229-lady-gaga-enekesno-eloadasa-az-oscar-dijatado-legerosebb-pillanata-volt.htmlÁllva tapsolták az énekesnőt, aki a Til It Happens To You című slágerét adta elől szexuálisan bántalmazott áldozatokkal a gála színpadán. Kult--Brie Larson lett az év legjobb színésznője http://www.life.hu/kult/20160229-oscar-dijat-nyert-brie-larson-o-lett-a-legjobb-noi-foszereplo-elso-dija.htmlA díjat Eddie Redmayne adta át a győztesnek. Brie Larson első Oscar-díját vehette át a színpadon. Kult--Végre! Leonardo DiCaprio megkapta az Oscar-díjathttp://www.life.hu/kult/20160229-leonardo-dicaprio-oscar-dijat-kapott-a-szinesz-annyi-ev-utan-atvehette-a-dijat.htmlTöbb millióan egyszerre sikíthattak fel, amikor kimondták a színész nevét a színpadon. Annyi év után a sztár átvehette azt az aranyszobrocskát, amiért lassan 25 éve dolgozik. Kult--Nem volt könnyű, de lenyomta Sylvester Stallonét: Mark Rylance a legjobb férfi mellékszereplőhttp://www.life.hu/kult/20160229-mark-rylance-a-legjobb-ferfi-mellekszereplo-nem-volt-konnyu-de-lenyomta-sylvester-stallonet.htmlMark Ruffalónak lehetett a legnehezebb, amikor bejelentették, hogy a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat nem ő, hanem kollégája, Mark Rylance kapja. Kult--A legsármosabb kémek a filmvásznon James Bondtól Napoleon Solóighttp://www.life.hu/kult/20160225-a-legsarmosabb-kemek-a-filmvasznon-james-bondtol-napoleon-soloig.htmlHalálosan hatékonyak és halálosan jóképűek, hidegvérrel akcióznak és hidegvérrel csábítanak, közben pedig elképesztően stílusosak és elegánsak is. Összegyűjtöttük a kémeket, akik a legnagyobb hatással vannak ránk. Kult--Ilyen lenne Marilyn Monroe, ha ma élnehttp://www.life.hu/kult/20160224-daniel-sachon-fotos-a-mai-korba-helyezte-marilyn-monroet.htmlDaniel Sachon fotós a mai korba helyezte az ikonikus istennőt. Elképzelte, hogy milyen lenne Monroe, ha a mostani világ hóbortjainak megszállottja lenne. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.