Schobert Norbert: "Végleg elaludt az én legjobb barátom"

halál kutya bánat gyász fitnesz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru gyászol, mert imádott kutyája, Szulti ma reggel elpusztult. 

Schobert Norbi egy szívszorító fotóval emlékezett legjobb barátjára, aki ma reggel elhagyta őt. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Norbiék januárban azt fontolgatták, elaltatják öreg kutyájukat, Szultánt, ugyanis szemmel láthatóan erős fájdalmai voltak. Majd pár nappal később Norbi a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy szeretett kutyusa jobban van, így lehet, hogy kapnak még egy kis haladékot a sorstól. Nos, az idő lejárt, és a fitneszguru családja búcsúzni kényszerült Szulitól.

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

„Köszönöm, hogy az elmúlt időben szurkoltatok nekünk, de sajnos ma reggel végleg elaludt az én Legjobb Barátom...."- írta Norbi, akinek felesége, Rubint Réka is szívszorító sorokkal búcsúzott Szulitól.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

„14 csodás év, rengeteg feledhetetlen, közös pillanat... Soha nem feledem, amikor a kanapén sorakozó kiskutyák közül lehuppantál a földre, és odaszaladtál hozzám... Te választottál ki minket gazdinak... Karácsonyi ajándék voltál, és az életünk egyik legfontosabb része lettél. Lara a hátadba kapaszkodva állt fel először, és Te óvatosan vigyáztad lépteit... amíg mi napközben dolgoztunk, a muskátlis ládáimban rendet tettél unalmadban... és még sorolhatnám a megrágott cipők számát, a sok-sok közös futást... Annyira NAGYON fáj, hogy elmentél... Drága Szulti! Drága Igaz Barátunk! Nyugodj békében! A mi szívünkben itt élsz mindig!" – írta Réka.

Megvannak a TV2 új tehetségkutatójának zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-tv2-uj-gyermek-tehetsegkutatojanak-a-kismenoknek-megvannak-a-zsuritagjai.htmlA TV2 gyermek tehetségkutatójában, a Kismenőkben, a vállalkozó szellemű lurkóknak kedvenceik előtt kell bizonyítani. TV + Sztárok--Vidéken még tudnak a lányok tisztességesen kézimunkáznihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hamarosan-indul-a-farm-cimu-reality-az-rtl-klubon-ahol-kiderult-videken-meg-tudnak-a-lanyok.htmlHamarosan indul a Farm című műsor az RTL Klubon, ahol biztos, hogy a múlt századi körülmények kifognak majd a városból érkezett szereplőkön. TV + Sztárok--Szabyest: "Kiszel Tünde a legjobb nő az országban"http://www.life.hu/sztarok/20160309-szabyest-enekes-a-kiszel-tundes-klipjerol-meselt.htmlAz énekes a naptárdívát kérte fel rá, hogy szerepeljen a klipjében, amit elmondása szerint egyáltalán nem fricskának szánt. TV + Sztárok--Caramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--Kovács Áron: "Egyszer fent, egyszer lent..."http://www.life.hu/sztarok/20160309-kovacs-aron-musorvezeto-elmondta-velemenyet-az-atigazolasi-hullamrol.htmlA műsorvezető bevallotta, minden kollegáját és őt is érinti az átigazolási hullám, ami éppen a tévécsatornák között zajlik. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huKulcsár Edina kiakadt a kommentelőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-kiakadt-azokon-a-kommenteken-amik-azt-allitottak-szinlelte-a-keztorest.htmlA szépségkirálynőt egy kérdéses fotó miatt támadták be, ő pedig megmagyarázta a félreértés miértjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.