Macaulay Culkin visszavonul, pedig még vissza sem tért

Forrás: AFP -
visszavonuló színész Reszkessetek betörők Macaulay Culkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Reszkessetek, betörők! sztárjára, Macaulay Culkinra? Nos, akkor jól jegyezzétek meg, mert bár gyerekkora óta egyetlen új filmben sem szerepelt, most bejelentette, hogy nem is fog!

Kicsit füllentettünk, mert a Reszkessetek, betörők! egykori főszereplője szerepelt a filmklasszikus webes folytatásában, mely az események után 25 évvel jeleníti meg Kevin McCallistert, akiben mély nyomot hagytak a karácsonykor történtek.

Úgy tűnik, ennyi elég is volt a színésznek, mert nemrég bejelentette, hogy visszavonul.

„Megyek, ahová a szél fúj, festeni és írni fogok” - mondta.

Forrás: AFP, kulturmunka.postr.hu

Macaulay, aki első sikerét soha nem tudta überelni, a My Girl és a Ritchie Rich című mozikban alkotott még többé-kevésbé emlékezeteset, sohasem tudta igazán feldolgozni a siker velejáróit, ezért a drogokba menekült, aminek köszönhetően sajnos lezüllött.

Életveszélyes produkció a Got Talentben: a férfi kardot nyel, majd táncra perdül http://www.life.hu/sztarok/20160408-a-brit-tehetsegkutato-versenyzoje-kardot-reggelizik.htmlA legveszélyesebb előadásként jegyzik a brit Got Talent egyik versenyzőjének produkcióját, akinek tehetsége abban rejlik, hogy kardokat nyel, és közben breakel, vagy épp tűznyalábok közepette rúdtáncol. TV + SztárokOrigoRá sem ismerünk Gwen Stefanira - Plasztikrém lett!http://www.life.hu/sztarok/20160407-mar-ra-sem-ismerunk-gwen-stefanira-plasztikrem-lett.htmlKöztudott, hogy Gwen Stefani feltöltette ajkait, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Sőt! Már rá sem ismerünk az egykor hamvas szépségre. TV + Sztárok--Pszichiáterhez küldenék Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20160405-pszichiaterhez-kuldenek-gyoziket.htmlGáspár Győző maga posztolta a Facebook-oldalára azt a betegfelvételi lapot, miszerint egy orvos pszichiátriai kezelést javasolt számára. A bejegyzést azóta eltávolították. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--Jessica Chastain lerántotta a leplet Hollywood szexista arcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jessica-chastain-oszinten-vallott-hollywood-szexista-arcarol.html"Úgy érzed magad, mintha egy szexuális tárgy lennél" - ezzel az erős mondattal csapott oda Hollywoodnak Jessica Chastain, amikor a nemek közti egyenlőségről, vagyis inkább az egyenlőtlenségről beszélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.