Rá sem lehet ismerni az egykori szexszimbólumra! Így néz most ki Katherine Heigl

Forrás: Northfoto -
színésznő felismerhetetlen Katherine Heigl Los Angeles repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grace klinika és a Felkoppintva sztárját a Los Angeles-i repülőtéren kapták lencsevégre.

Rég láttuk már ennyire hétköznapi szerelésben Katherine Heiglt, a Grace klinika egykori sztárját. A modellből lett színésznőt, akivel egyre kevesebben akarnak együtt dolgozni kiállhatatlan természete miatt, a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren fényképezték le.

Forrás: Northfoto

Bár napszemüvegével igyekezett megőrizni inkognitóját, mégis bátran mosolygott az őt fotózó lesifotósoknak - annyira tehát mégsem volt ellenére, hogy észre vették. Katherine Heiglnek a 2009-es A csúf igazság című filmje óta nem volt számottevő sikere, és természete miatt a hírek szerint munkát is csak elvétve kap.

Sztárok, akiket messze elkerülnél a munkában

Szeretjük őket a filmvásznon vagy a rendezői székben ülve, de közelebbről megismerve személyiségüket és fura munkastílusukat kiráz majd a hideg néhány celebtől. A Life.hu cikkéért kattints ide!

/0706/Dokto2007619131857

Miből lesz a cserebogár? Így néznek most ki a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160331-matt-lawrence-es-mara-wilson-a-mrs-doubtfire-apa-csak-egy-van-gyerekszineszei.htmlImmár több mint 20 év telt el Robin Williams egyik leghíresebb filmjének, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van megjelenése óta. Nézd meg alább, mekkorát nőttek a családi vígjáték egykori szereplői, Matt Lawrence és Mara Wilson! TV + SztárokOrigoCinthya Dictator: "Énekhangom nem lesz, ennél többet nem tudok tenni"http://www.life.hu/sztarok/20160411-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-nagy-duettbol-valo-kieseserol-beszelt.htmlA Life.hu riportere a Nagy Duett első kiesőivel, Cinthya Dictatorral és Varga Viktorral beszélgetett a showműsor után. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzívszorító! Először ünnepli férje nélkül születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-celine-dion-enekesno-48-szuletesnapjat-unnepli-elhunyt-ferje-rene-angelil-nelkul.htmlA többszörös Grammy-díjas énekesnő március 30-án lett 48 éves. Céline Dion férje és menedzsere, René Angélil idén januárban hunyt el. TV + Sztárok--Édeshármasra vágyik a Farm egyik játékosa, Danihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-dani-edesharmasra-csabitana-farm-diat.htmlDaninak saját bevallása szerint szüksége van a szexre, mert férfi, és ráadásul ezzel komoly taktikai előnyhöz is juthat - ecsetelte az egyik Farm-lakónak, Cintiának. TV + Sztárok--Alig lehet ráismerni Axl Rose-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-axl-rose-a-guns-n-roses-zenekar-frontembere-nagyon-elhagyta-magat.htmlEljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Bilincsre verve vitték ki a stúdióból Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160331-berki-krisztian-musorvezetot-es-valosagshow-sztart-bilincsben-vittek-ki-a-studiobol.htmlErre senki sem számított: a műsorvezetőt bilincsben vezették ki egy életmódcsatorna csütörtök reggeli forgatásáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.